+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

ANIOS psychiatrie multicomplexe zorg volwassenen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.264 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als arts met mensen met complexe psychiatrische problemen. Je helpt cliënten door naar hun hele verhaal te luisteren en samen te werken aan herstel. Je doet meer dan alleen medicatie bespreken. Ook coach je collega’s en werk je in een team aan oplossingen. Dit doe je in een mooie natuurlijke omgeving. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als arts een waardevolle rol vervullen binnen een gesloten kliniek voor volwassenen? Dit gedreven team zoekt een besluitvaardige basisarts die graag het beste uit zichzelf haalt!


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor de behandeling van ongeveer 12 cliënten met complexe psychiatrische aandoeningen. Je luistert naar het volledige verhaal van de cliënt en streeft naar begrip en herstel. In een veelzijdig team werk je samen aan oplossingen voor hoogcomplexe vraagstukken en voer je behandelingen uit die verder gaan dan alleen medicatiebesprekingen. Daarnaast coach je collega's en neem je deel aan bereikbaarheidsdiensten.

Je houdt je als arts onder andere bezig met:

  • Het opstellen en uitvoeren van behandelplannen, samen met de persoonlijk begeleider die je cliënt vaak al kent. Of juist nog niet, dan heb je meteen al een doel om aan te werken.
  • Dagelijks, met een team van verschillende disciplines, nadenken over oplossingen voor hoogcomplexe vraagstukken, en deze samen uitvoeren. Ervaring waar je de rest van je leven plezier van hebt.
  • Behandelgesprekken voeren met cliënten en diens naasten, die verder gaan dan medicatie bespreken. Wat je ook absoluut doet.
  • Cliënten in de EBK bezoeken, en samen weer kijken hoe je stappen kunt zetten.
  • Wekelijks werkoverleg met de psychiater waarin je inhoudelijk de casussen doorspreekt, en bijvoorbeeld probeert te snappen wat er bij iemand gebeurt, of (farmaco)therapeutische opties (voorbij de richtlijn?) samen overweegt.
  • Het coachen van collega’s vanuit jouw professionele attitude en (klinische) expertise.
  • Je hebt ook bereikbaarheidsdiensten, met als achterwacht psychiaters en huisartsen.

Door dit gevarieerde takenpakket draag je bij aan de behandeling en het herstel van cliënten met complexe psychiatrische problemen.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt binnen een toonaangevende ggz-instelling in een natuurrijke regio, die zich richt op ontwikkeling en behandeling van cliënten zoveel mogelijk thuis. Als onderdeel van deze organisatie draag je bij aan het welzijn van de lokale gemeenschap en krijg je de kans om je te omringen met de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van Gelderland.

De afdeling voor volwassenenpsychiatrie biedt langdurige behandeling aan mensen met complexe psychiatrische problemen. Hier werk je als basisarts samen met een divers team van professionals, waaronder verpleegkundigen, begeleiders, afdelingsassistenten, psychiater, verpleegkundig specialisten, en meer. Samen streven jullie naar het bieden van een veilige en gestructureerde omgeving voor cliënten, waarbij aandacht is voor het gehele welzijn van de mens.


Wat breng je mee?
  • Afgeronde opleiding tot arts.
  • Interesse in de psychiatrie.
  • Samenwerkingsgerichte houding.
  • Vermogen om complexe casussen te begrijpen en te behandelen.
  • Flexibiliteit en professionaliteit in crisissituaties.
Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 uur per week op detacheringsbasis via BKV. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.264 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in