+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Callcenter Medewerker Sales Oxxio Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste verkoper met een vlotte babbel? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je verkoopskills inzetten voor een van de bekendste energieleveranciers van Nederland? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als callcenter medewerker sales bij Oxxio!

Functieomschrijving:
Als callcenter medewerker sales bij Oxxio neem je telefonisch contact op met bestaande klanten van Oxxio. Deze klanten hebben een lopend energiecontract die binnen enkele maanden afloopt. Als callcenter medewerker geef je advies over het verlengen van dit contract, met als doel dat de klant het energiecontract daadwerkelijk verlengd bij Oxxio. Je krijgt een kick van het voeren van commerciële gesprekken en weet als geen ander hoe je de interesse van prospects wekt. Je bent gedreven om de behoeften van klanten te achterhalen en op maat gemaakte energieoplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun wensen en budget.

In deze functie heb je de vrijheid om je eigen verkoopstrategie te ontwikkelen en leads om te zetten in succesvolle deals. Met jouw overtuigingskracht en enthousiasme weet je klanten te overtuigen van de voordelen van Oxxio als energieleverancier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van administratieve taken en het opvolgen van gemaakte afspraken.

Belangrijke informatie:
Ervaring in een soortgelijke functie is niet noodzakelijk. Wij bieden een uitgebreide training waarin je alle ins en outs van Oxxio en onze producten leert kennen. Je krijgt coaching en ondersteuning om jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het betreft een functie voor 20 tot 40 uur per week, waarbij je flexibel kunt werken binnen onze ruime openingstijden. Deze zijn van maandag tot en met vrijdag, van 09:00u tot 21:00u, en op zaterdag van 10:00u tot 15:30u. Voor studenten is het mogelijk om 9 uur per week te werken.

Salaris:
Als callcenter medewerker sales ontvang je een basis-salaris van €13,80 bruto per uur, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Hoe langer je in dienst bent, hoe meer je gaat verdienen. Je salaris kan hierbij oplopen tot €15,42 bruto per uur, excl. vakantiegeld en vakantiedagen.
Salarissen worden maandelijks uitbetaald. Woon je buiten Assen? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding. Reiskosten worden volledig vergoed. 

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in