+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Studenten bijbaan: Callcenter Medewerker Oxxio Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 9 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 15,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Beschik jij over een prettige telefoonstem en ben je graag in contact met klanten? Zoek je een bijbaan bij een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en op die manier een positieve impact op de wereld wil maken? Dan is dit de perfecte studenten bijbaan voor jou! Wie weet verwelkomen we jou volgende week al in ons gezellige team!

Functieomschrijving
Als klantcontact medewerker voor Oxxio kan je worden ingezet op verschillende projecten. Zo kan het zijn dat je inkomende telefoontjes beantwoord met diverse vragen en problemen met betrekking tot energiecontracten. Je helpt dan klanten bij zaken zoals meterstanden, slimme energiemeters, verhuizingen en andere vraagstukken. Ook kan het zijn dat je bestaande klanten zelf gaat bellen voor advies over een contractverlenging. Of je bespreekt met nieuwe klanten de mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen. 

Vereisten
Bij ons heb je geen ervaring nodig om te starten! Wat wij wel belangrijk vinden, is jouw motivatie en enthousiasme, net zoals bij onze succesvolle medewerkers. Klantvriendelijkheid is een essentiële eigenschap, evenals een prettige telefoonstem. Wij zoeken studenten die minimaal 9 uur per week beschikbaar is. Zowel studenten als niet-studenten kunnen maximaal 40 uur per week werken.

Salaris
Als klantcontact medewerker ontvang je een basis-salaris van €13,80 bruto per uur, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Hoe langer je in dienst bent, hoe meer je gaat verdienen. Je salaris kan hierbij oplopen tot €15,42 bruto per uur, excl. vakantiegeld en vakantiedagen.
Salarissen worden maandelijks uitbetaald. Woon je buiten Assen? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding. Reiskosten worden volledig vergoed. 

Werktijden
Ons kantoorpand in Assen is in 2019 volledig gerenoveerd, zodat jij en je collega's een prettige werkomgeving hebben. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur 's ochtends tot 21:00 uur 's avonds. Op zaterdag van 10:00u tot 15:30u.
Je kunt je eigen werktijden in overleg plannen binnen deze openingstijden. 

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in