+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

ANIOS bedrijfsgeneeskunde Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.523 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Wil jij je ontwikkelen als ANIOS in bedrijfsgeneeskunde, met een solide begeleiding, multidisciplinaire samenwerking en de kans om door te groeien tot bedrijfsarts? Een dynamisch traject wacht op jou in Assen!


Jouw nieuwe baan

Jij bent als ANIOS bij deze organisatie breed inzetbaar. Bij deze organisatie heb je een vaste supervisor die je begeleidt op zowel vakinhoudelijk als competentieontwikkeling. Daarnaast staat een vaste buddy voor je klaar, meestal een bedrijfsarts in opleiding, om al je praktische vragen te beantwoorden. Elke 6 weken heb je contact met de 10-12 artsen die tegelijk met jou zijn gestart, tijdens een driedaags scholingsevent waar jullie kennismaken en het vakgebied verkennen.

Je maakt deel uit van een vast multidisciplinair klantteam voor elke klant. Dit team bestaat onder andere uit (bedrijfs)artsen, casemanagers, arboverpleegkundigen en arbeidsdeskundigen. Omdat je op locatie bij klanten werkt, heb je directe communicatielijnen met HR, management en medewerkers. Naast spreekuren neem je deel aan vergaderingen over verzuim en preventie, waar je samenwerkt met collega's zoals arbeidsdeskundigen of organisatiepsychologen. Dit alles kan zowel op locatie bij klanten als op onze kantoren plaatsvinden.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze functie is Assen je standplaats. Dat betekent echter niet dat je dagelijks op het kantoor in Assen werkt, integendeel! De meeste dagen breng je door op locaties van je klanten. Dit geeft je de kans om de bedrijven goed te leren kennen en gemakkelijk te overleggen met HR en managers. Meestal zal dit gaan om bedrijven met vestigingen in Drenthe, maar het kan voorkomen dat je ook wordt gevraagd om je in te zetten voor een klant in Groningen of Overijssel.

Na het eerste jaar wordt er samen met jou geëvalueerd.. Als jullie allebei nog steeds overtuigd zijn dat jouw toekomst in de bedrijfsgeneeskunde ligt, bieden we je de kans om op onze kosten te beginnen aan de vierjarige specialisatie tot bedrijfsarts.


Wat breng je mee?

Jij hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde en BIG-registratie. Daarnaast...

  • ben je empathisch;
  • bekijk je het totaalplaatje;
  • werk je graag samen met anderen.

Je bent proactief en overtuigend in je adviezen, klaar om je te ontwikkelen tot een volwaardig adviseur.


Arbeidsvoorwaarden

Bij deze organisatie geniet jij van een open, informele werksfeer en werk je 32 - 40 uur per week. Je ontvangt een salaris tot maximaal 5.523 euro bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek, met een vast contract. Maar dat is niet alles. Hiernaast geniet je namelijk ook van:

  • winstuitkeringen;
  • de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen;
  • ondersteuning op het gebied van IT, R&D en datascience;
  • hybride werken;
  • aandacht voor preventie en vitaliteit.

Je hebt toegang tot diverse opleidingen en nascholing via interne scholingsmogelijkheden en er worden regelmatig gezellige feesten en borrels georganiseerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in