+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

ANIOS bedrijfsgeneeskunde Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.100 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Werk als ANIOS bedrijfsgeneeskunde op diverse locaties, help werknemers en werkgevers in verschillende branches, en geniet van een gedreven team, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS bedrijfsgeneeskunde heb jij een zeer afwisselende baan. Dagelijks voer je gesprekken met werknemers en kom je op locatie bij werkgevers. Ook verzorg je dossierbesprekingen en sluit je aan bij werkgroepen. Mooi meegenomen: je doet extra werkervaring op door voor diverse werkgevers en in verschillende branches te werken.

Jij werkt intensief samen met de medisch adviseur en stafarts onder wiens supervisie jij aan de slag gaat. Daarnaast zijn de praktijkondersteuner en de casemanagers directe collega’s van je. Met specialisten uit het vakgebied werk je samen. Denk aan bedrijfsmaatschappelijk werk en de arbeidsdeskundige.

Tijdens het spreekuur krijg je te maken met klachten op het gebied van:

  • sportblessures;
  • toxicologie;
  • cardiovasculaire aandoeningen;
  • bedrijfsongevallen;
  • oncologie;
  • burn-out;
  • problemen thuis, zoals schulden, rouw en relatieproblematiek.

Jij brengt op basis van jouw bevindingen een onafhankelijk advies uit van de beschikbare mogelijkheden om het herstel te bespoedigen. Jij onderkent als neutrale adviseur de belangen van zowel de werkgever als werknemer. Jij weet precies welke rechten en plichten elke partij heeft.


Jouw nieuwe werkplek

Deze gecertificeerde arbodienst werkt vanuit een partnership en heeft opdrachtgevers in verschillende branches. De werkgevers worden ondersteunt op het gebied va verzuimpreventie, -begeleiding en de uitvoering van wet- en regelgeving. Jij hebt als arts daar een belangrijke rol in. Je helpt mee om de (duurzame) inzetbaarheid van werknemers te vergroten en duurzaam en prettig in balans te houden door werkgevers en medewerkers multidisciplinair te adviseren.

Jouw nieuwe team bestaat uit ruim 35 collega’s en kent een gedreven maar bovenal ongedwongen werksfeer. Deze snelgroeiende organisatie is continu in ontwikkeling. Dit biedt uitdagingen en kansen en vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Hier wordt ontwikkeling en persoonlijke groei als vanzelfsprekend ervaren. Daarom is er intern een eigen opleidingsprogramma en ook extern zijn er mogelijkheden. 

In het kantoorpand heb jij zelfs de mogelijkheid om te schommelen, maar voor de minder avontuurlijke mens is een ontspannende pauze in de mooie lounge ook zeker mogelijk. Het kantoor is gevestigd op een bedrijventerrein en is goed bereikbaar met de bus en de trein. Tevens is er een gratis parkeerterrein direct voor de deur.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde arts ben jij bereid of voornemens om je te specialiseren binnen de gezondheidszorg. Heb jij ervaring in de curatieve zorg dan heb jij een streepje voor. Het (on)gevraagd adviseren hoort bij een aangaan van een partnership. Daarom zijn jouw sociale, advies, en communicatieve vaardigheden zo van belang. 

Jouw eerlijkheid en proactieve handelen wordt gewaardeerd. Zeker wanneer je dit op een constructieve manier brengt. Jij gaat bijvoorbeeld op eigen indicatief met een wekgever in gesprek. Kaart aan wat je ziet en opvalt. Daardoor kan ziekteverzuim voorkomen worden en de inzetbaarheid in een goede balans gebracht worden.

Ben jij een herintreder of zij-instromer. Reageer, wij heten jou van harte welkom


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt als basisarts 20 tot 40 uur in de week. Hoeveel precies, dát bespreken wij samen. Net als de datum waarop jij start. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd. De startdatum van de opleiding is in overleg. Je bent verzekerd van een uitstekend salaris tot maximaal 6.100 euro per maand. Je geniet van mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Vanuit de stafarts en medisch adviseur ontvang jij inter- en supervisie. Je werkt altijd tijdens kantooruren en hebt géén weekenddiensten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in