+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scheemda.

ANIOS SEH Scheemda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.396 p/m

Vacatureomschrijving

Binnen de hectiek van de SEH houd jij het hoofd koel, kom vlieguren maken met kans op perspectief! Ook parttime werken naast je promotieonderzoek is mogelijk.


Jouw nieuwe baan

Jouw functie kan in 1 woord omschreven worden, ‘veelzijdig’. Als arts-assistent ben je werkzaam op de Spoedeisende Hulp (SEH) en maak je deel uit van zowel het Spoed Interventie Team (SIT) als het reanimatieteam. In de rol van ANIOS SEH krijg je de kans om patiënten van alle categorieën te behandelen, waardoor je een breed scala aan spoedeisende geneeskundige gevallen kunt ervaren. Je opereert onder supervisie van ervaren medisch specialisten, en gedurende de dag ontvang je begeleiding van een SEH-arts KNMG.

Binnen een hecht team, waar de communicatielijnen kort zijn, werk je op een prettige manier, zelfs in situaties met soms een hoge werkdruk. Naast je werk op de Spoedeisende Hulp ben je overdag actief op de Acute Opname Afdeling (AOA), waar de lijntjes met de SEH ook kort zijn. Je draait diensten volgens een rooster en neemt deel aan diverse vormen van medisch overleg. Tijdens avond- en nachtdiensten ben je beschikbaar voor vragen vanuit de kliniek, waardoor je een integrale rol vervult in het zorgproces.


Jouw nieuwe werkplek

Dit moderne ziekenhuis vervult een belangrijke rol voor patiënten, medewerkers en de regio. Met een team van meer dan 1.000 collega's streeft zij elke dag naar optimale zorg voor haar patiënten en zijn zij dé zorginstelling voor de regio. Met spoedeisende hulp, (acute) verloskunde en een uitgebreid scala aan medisch specialistische basiszorg is het dienstenpakket breed. Haar samenwerking met andere zorgaanbieders en verwijzers is nauw verweven in haar streven naar uitstekende zorg. Het ziekenhuis is een aantrekkelijke werkomgeving, goed bereikbaar en voorzien van gratis parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als patiënten. De dynamiek wordt gekenmerkt door collegialiteit en korte communicatielijnen tussen alle teamleden, en creëert een gemoedelijke sfeer.

SEH
De Spoedeisende Hulp (SEH) is samengesteld uit 9 zorgvuldig bewaakte onderzoekskamers, waaronder de traumakamer, en 1 onbewaakte behandelkamer (gipskamer). Op de SEH worden patiënten van diverse specialismen ontvangen, met een jaarlijks aantal van meer dan 15.000 patiënten. Het team bestaat uit meer dan 50 toegewijde medewerkers, waaronder ongeveer 20 arts-assistenten. Naast de SEH-arts KNMG zijn er ook intensivisten, internisten acute geneeskunde, physician assistants (PA) en SEH-verpleegkundigen werkzaam op de SEH.


Wat breng je mee?

Je bent afgestudeerd als basisarts en met wellicht al enige klinische ervaring. Het is een groot pluspunt als in het bezit bent van een recent certificaat in ALS, ATLS of SBMS. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Er worden diverse cursussen aangeboden om je voor te bereiden op het werken op de Spoedeisende Hulp.


Arbeidsvoorwaarden

Er ligt een contract klaar voor 2 jaar. Het aantal uren per week is bespreekbaar. Jouw salaris is gelijk aan de cao ziekenhuizen FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.396 euro per maand bij een fulltime werkweek.

Verder:

  • bouw jij pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;

  • is er ruimte voor werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden;

  • is er 4 keer per jaar intervisie vanuit een externe coach die jou en jouw collega arts-assistenten coacht bij veelvoorkomende vraagstukken die je zelf kunt inbrengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in