+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

GZ-psycholoog Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 p/m

Vacatureomschrijving

Weet jij als GZ-psycholoog met aandacht voor cognitieve, emotionele en fysieke aspecten de regie te voeren over behandelprogramma's? Lees verder en help mee aan een goed leven voor mensen met een beperking.


Jouw nieuwe baan

Als GZ-psycholoog bij deze zorginstelling werk jij als regiebehandelaar in hoofdzakelijk Assen, en voor een klein deel in Emmen. Hier ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van behandelprogramma's voor (jong)volwassenen en ouderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en chronische neurologische aandoeningen.

Dit is niet zomaar een rol, want je draagt de regie over het gehele behandeltraject. Dit omvat onder andere het uitvoeren van intakes en indicatiestellingen, het leiden van interdisciplinaire behandelingen en het voeren van overleg met betrokken zorgprofessionals van andere instellingen. Als voorzitter van het interdisciplinaire overleg speel je een centrale rol in de positionering van het behandelprogramma in de regio. Daarnaast voer je zelf behandelingen uit, gericht op diverse aspecten zoals trauma, angst en systeemproblematiek.

Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van persoonlijk begeleiders, verpleegkundigen, gedragswetenschappers, paramedici, een specialist ouderengeneeskunde en een revalidatiearts.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt als GZ-psycholoog bij het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. Hier werk je samen met ruim 1.200 deskundigen die zich inzetten voor mensen met een beperking. Binnen dit expertisecentrum is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk, met jaarlijkse cursussen, trainingen en een focus op innovatie. Je werkt in een gemêleerd team dat bekend staat om zijn hechte samenwerking en waar onderlinge ondersteuning en kennisdeling centraal staan. De werkomgeving is dynamisch en uitdagend, met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het welzijn van mensen met NAH.


Wat breng je mee?

Je hebt succesvol een universitaire opleiding psychologie afgerond en bent geregistreerd als GZ-psycholoog bij het BIG-register. Daarnaast:

  • beschik je over kennis van en ervaring met niet-aangeboren hersenletsel (NAH);

  • ben je bedreven in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en gedij je goed in een dynamische werkomgeving;

  • toon je ondernemerschap en inspiratie, en ben je in staat zelfstandig beslissingen te nemen;

Je zoekt actief naar samenwerkingsmogelijkheden, communiceert tactvol en weet mensen te verbinden.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg. Je ontvangt een salaris tot maximaal 4.800 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in