+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Merchandise planner Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een vakkundige professional met een nauwkeurige blik op cijfers en een enthousiasme voor het commerciële domein? Geniet je ervan om jouw analytische vaardigheden in te zetten en je teamgenoten te overtuigen van de behaalde resultaten? Wellicht is de functie van merchandise planner bij onze opdrachtgever de ideale volgende stap in jouw carrière!

Wij zijn op zoek naar een gedreven merchandise planner om het team van onze opdrachtgever te versterken. Als merchandise planner ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van voorraadniveaus en het ontwikkelen van strategieën om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Je speelt een cruciale rol in het succes van het bedrijf door verkoopgegevens, markttrends en klantgedrag te analyseren. 

Jij bent verantwoordelijk voor het:

  1. Analyseren van verkoopgegevens en markttrends. Je verzamelt en analyseert nauwkeurig verkoopgegevens, markttrends en klantgedrag om de vraag naar de producten te voorspellen.

  2. Ontwikkelen van merchandiseplannen en inkoopstrategieën. Op basis van bedrijfsdoelstellingen en verkoopprognoses ontwikkel je effectieve merchandiseplannen en inkoopstrategieën.

  3. Samenwerken met inkoopteams. Je werkt nauw samen met het inkoopteam om assortimenten te beheren, de voorraadbalans te handhaven en promotie-evenementen te ondersteunen.

  4. Voorraadbeheer. Je bewaakt voortdurend voorraadniveaus, anticipeert op mogelijke tekorten en vermijdt overmatige voorraad. Hierbij houd je rekening met de dynamiek van de markt.

  5. Identificeren van optimalisatiekansen. Je identificeert kansen voor productoptimalisatie en rendementsverbetering en brengt deze in kaart voor verdere acties.

  6. Rapporteren aan het managementteam. Je rapporteert regelmatig over prestaties, trends en doet aanbevelingen aan het managementteam, zodat zij strategische beslissingen kunnen nemen.

Over het bedrijf

Onze klant is een snel evoluerend bedrijf binnen de retailsector, gekenmerkt door dynamiek en voortdurende groei. Ze zijn trots op hun innovatieve aanpak en zetten zich in om hun klanten hoogwaardige producten en een voortreffelijke winkelervaring te bieden. Als onderdeel van hun voortdurende inspanningen om succes te behalen, zijn ze momenteel op zoek naar een getalenteerde en gedreven merchandise planner om hun team te versterken.


Wat wij bieden
  • Een salaris tussen de €2300,- & €2800,- per maand
  • Rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever
  • Veel leuke activiteiten met de personeelsvereniging
  • Doorgroeimogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: coördinator
  • Personeelskorting
Wat wij vragen
  • Je hebt net een opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie of Supply Chain Planner
  • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende teams
  • Je bent commercieel ingesteld en vindt het leuk om met cijfers te werken
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, parttime is bespreekbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in