+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Buinen.

Montageplanner i.c.m. projectleiding omgeving Nieuw-Buinen Nieuw-Buinen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

B.V. Metaalbouw TSV

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
B.V. Metaalbouw TSV

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die tijdelijk de montageplanning kan doen en ook als projectleider kan werken. Je plant het montagewerk en werkt aan projecten in Noord-Nederland. Je moet flexibel zijn en snel op veranderingen kunnen reageren. Je werkt gemiddeld 2 uur per dag aan de planning. De rest van de tijd ben je bezig met projectleiding. Het is een kans om aan verschillende projecten te werken. Na de tijdelijke periode kun je misschien fulltime blijven als projectleider. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Vanwege het zwangerschapsverlof van een collega zoeken we een tijdelijke kracht die de montageplanning kan overnemen, in combinatie met de rol van projectleider.

Als montageplanner ga je aan de slag met de dagelijkse planning voor het montagewerk, je plant onze collega’s in op verschillende projecten door heel Nederland, maar voornamelijk Noord-Nederland. Gedurende de dag kan de planning (vaak) veranderen, daarom waarderen we flexibiliteit en de vaardigheid om creatieve oplossingen te bedenken. Gemiddeld ben je ongeveer een 2 uur per dag bezig met de planning, dit kan natuurlijk helemaal anders uitpakken wanneer er slecht weer is voorspeld, er een collega uitvalt of het blijkt dat onze collega’s eerst niet verder kunnen op de bouw.
Naast de functie als montageplanner mag je de functie van projectleider vervullen. Als projectleider ben je betrokken bij het gehele proces van het project, vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering. In een 40 uur durende werkweek werk je misschien wel aan 10 verschillende projecten tegelijk. Niets is jou te gek, je vindt het een grote uitdaging om aan grote projecten te werken!

Gedurende de dag ben je 2 uur bezig met de planning, de overige uren mag je aan de slag als projectleider. Vanaf eind oktober is onze montageplanner weer terug, wij willen jou de kans bieden om na die tijd te blijven als fulltime projectleider.
Wij bieden jou een gevarieerde baan door de gecombineerde functie. Ga jij met ons de uitdaging aan om aan de meest spraakmakende gebouwen te werken?

Gevraagd

Wie zoeken wij?
  • Iemand met ervaring in het maken van planningen;
  • Ervaring in projectleiding is fijn, maar geen vereiste;
  • Iemand die van half juni tot eind oktober de montageplanning op zich wil nemen en zich daarna volledig wil focussen op projectleiding.


Aanbod

Lijkt het jou leuk om te puzzelen met de planning en tegelijkertijd als projectleider aan de slag te gaan? Bel of Whatsapp dan gelijk met Carolien Bos (Recruitment en Marketing medewerker) via 06-31276486
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in