+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Coördinator Jeugd Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.798 - € 4.323 p/m

Vacatureomschrijving

Overzicht, prioriteren en verantwoordelijkheid dragen is jouw motto! Daarnaast treeft je graag buiten de gebaande paden om op zoek te gaan naar oplossingen. Binnen deze functie neem jij gezin en jeugd mee aan de hand en begeleidt hen binnen het behalen van de doelstellingen. Klinkt interessant? Lees snel verder!

Is dit jouw werkplek?

Binnen Groningen en Drenthe zet deze organisatie vind er begeleiding plaats binnen gezinssystemen met complexe gezinscasussen. Er wordt intensieve begeleiding aangeboden met een specifieke aanpak voor opvoedingsondersteuning. Er is een hechte samenwerking met o.a. jeugdbeschermers en de Raad voor de Kinderbescherming. Een grote ondersteuning binnen alle behandelingsvormen zijn de weerbaarheidstrainingen, zelfredzaamheidstrainingen en agressieregulatietrainingen die worden aangeboden aan cliënten door de organisatie.

Daarnaast spelen zij een rol om het aantal werkloze jongeren zonder kwalificatie te verkleinen. Er spelen diverse problematieken, van ASS tot verslavings- en agressie problematiek. Hierin wordt het gehele netwerk betrokken en speelt deze een grote rol. Zowel ouders, school en overige externe instanties werken mee aan de persoonlijke ontwikkeling van de cliënten. Actief deelnemen aan de maatschappij en het laten loskomen van blokkades en belemmeringen staat hierbinnen centraal.

Als traject coördinator ben jij dé regievoerder van de casussen binnen jouw caseload. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en aanleveren van de trajectplannen en bent poortwachter wat betreft de lopende indicatie. Je werkt samen met collega's aan dossiervorming en jij monitort het verloop van het traject en het behalen van de gestelde doelen van de cliënt.


Jouw werkdag

Vandaag staat er een belangrijk zorgoverleg op de planning samen met andere traject coördinatoren en de orthopedagoog op kantoor. Met een dampende mok koffie voor je neem jij actief deel aan de vergadering en hebt je inbreng vanuit jouw caseload. Daarna heb je een aantal intake gesprekken met nieuwe cliënten en je stapt in de auto om langs te gaan bij hen thuis. Deze gesprekken staan in het teken van het in kaart brengen van de huidige situatie om zo een volledig mogelijk traject plan op de stellen. Je krijgt telefoon van een van de trajectbegeleiders, er is een spoedje en samen moet je op zoek naar een creatieve oplossing hiervoor. Hier krijg je niet alleen energie van maar je kan ook aanspraak doen op je externe netwerk, samenwerken is key! Je besluit de laatste uren van je werkdag op kantoor te gaan zitten om de trajectplannen van de nieuwe cliënten uit te werken en over te dragen aan de trajectbegeleiders. Jij hebt weekend en sluit met een tevreden gevoel af voor deze week!



Gevraagd

  • Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting de zorg of het sociale werk (heb jij je SKJ registratie? dan is dit een mooie toevoeging!);
  • Jij bent op zoek naar een baan in de zorg maar wil geen onregelmatige diensttijden draaien;
  • Jij bent op zoek naar een werkplek waar persoonlijke en professionele ontwikkeling op nummer 1 staat en wil hier graag mee aan de slag;
  • Jij bent bereid om één keer in de zoveel tijd (6 weken) bereikbaarheidsdienst te hebben in het weekend;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto (of bereid deze aan te schaffen!);
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar en hebt de wens om fulltime (36 uur) te gaan werken.


Aanbod

  • De kans en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak;
  • Een salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 7/8 (ingeschaald naar de kennis en expertise die jij meebrengt);
  • Een coördinerende rol met verantwoordelijkheid voor interne en externe communicatie;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Werkbegeleiding vanuit De Zorgfabriek op een manier die jij prettig vindt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in