+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

MBO Stage Horeca Bediening/Fastservice/Leidinggevende bij TT Circuit Assen Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Albron

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Albron, het grootste foodservice bedrijf van Nederland, zoekt een MBO-stagiair Horeca Bediening/Leidinggevende. Stel je voor, werken op unieke locaties zoals het TT Assen circuit, waar geen dag hetzelfde is. In deze stage verwelkom je gasten, neem je bestellingen op en zorg je dat ze een geweldige ervaring hebben. Je leert niet alleen over horeca, maar ook over het aansturen van een team. Op zoek naar groeimogelijkheden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Albron is het grootste foodservice bedrijf van Nederland. Wij verzorgen eten en drinken op meer dan 900 locaties in Nederland. Dit doen wij bij bedrijfsrestaurants, zorglocaties, vele horeca concepten, binnen 10 parken van Center Parcs en Het TT Assen circuit!

Stel je voor: de geur van brandend rubber vermengd met de opwinding van een race die in volle gang is op het TT Circuit Assen. Een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is, en jij als MBO-stagiair Horeca Bediening/Leidinggevende speelt een essentiële rol in het hart van deze actie.

In deze dynamische stage verwelkom je gasten met een glimlach, neem je bestellingen op en zorg je ervoor dat ze culinair worden verwend, of het nu aan de counter is, achter de bar of tijdens grote evenementen. Je bent niet alleen een bedieningsmedewerker; je leert ook hoe je een cruciale schakel kan zijn in het coördineren van taken en aansturen van een team



Gevraagd

Het takenpakken van jouw stage

  • Beeld je in: als stagiair gastheer/vrouw bij het TT Circuit Assen verwelkom je niet alleen gasten, maar je neemt ze mee op een unieke ervaring. Je bent de gids door de wereld van opwinding en snelheid, waar je niet alleen advies geeft over het menu, bestellingen opneemt en eten serveert, maar ook een persoonlijke touch toevoegt aan de beleving. Een glimlach is jouw handelsmerk, en een vriendelijk praatje met coureurs en bezoekers hoort net zo goed bij jouw service als de adrenaline op het circuit.
  • Als stagiair leidinggevende op het TT Circuit Assen sta je aan het roer van een dynamisch restaurant. Hier leer je niet alleen wat er komt kijken bij het managen van omzetten, maar ook hoe je een team inspireert. Het coachen van collega's en zorgen dat alle werkzaamheden vlekkeloos verlopen, maken deel uit van jouw dagelijkse uitdagingen. Het circuit is jouw speelveld, waar leidinggeven niet alleen een taak is, maar een avontuur.

Stel je voor: als stagiair fastservice ben jij de drijvende kracht achter de Baco Pit, het bruisende Snackpoint op het TT Circuit Assen. Jij verwelkomt niet alleen gasten, maar neemt ze mee op een smaakvolle reis waarbij je niet alleen advies geeft over het menu, bestellingen opneemt en snacks serveert, maar ook een vriendelijk praatje maakt om de racedag nog specialer te maken. Met jouw passie voor heerlijk eten en de opwindende sfeer van het TT Circuit Assen, maak je van elke bestelling een 


Arbeidsvoorwaarden

En ons blij kunt maken met:

  • Mbo-opleiding richting horeca/hospitality of retail - BOL niveau 2 t/m 4 
  • Passie voor de horeca en/of gastvrijheid
  • Je bent communicatief vaardig, gastgericht, flexibel en leergierig
  • Je spreekt Nederlands. Engels en Duits zijn mooi meegenomen

Wat bieden wij jou?

  • Stagevergoeding van € 600,- bruto per maand o.b.v. 38 uur per week. Loop jij langer dan 6 maanden stage? Dan ontvang jij € 750,- per maand o.b.v 38 uur!
  • Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid 
  • Overleg de duur van jouw stage en hoeveel uur per week jij stage wilt lopen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
  • Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron.

 

Enthousiast?

Voel je de adrenaline al stromen? Solliciteer nu via de sollicitatiebutton en ontdek hoe jij als stagiair een onuitwisbare indruk kunt achterlaten op het TT Circuit Assen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de stagecoördinator via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De startlijn van jouw stage-avontuur wacht op jou!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in