+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Koerier Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 4 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Als koerier in de auto-industrie laad je in Assen auto-onderdelen in je busje en bezorg je die bij vestigingen door heel Nederland. Je werkt met een ingebouwd navigatiesysteem en bouwt een band op met collega's. Na het afleveren van de producten neem je retourtjes aan en ga je verder. Je hebt veel vrijheid en werkt alleen op zaterdag. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Dit is een kans om in een belangrijke sector te werken en onderweg te zijn. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar parttime koeriers werk? Lees dan verder! Als koerier bij dit bedrijf begin jij met het inladen van auto-onderdelen in je busje in het Depot in Assen. Jij draagt zorgt dat de ingeladen auto-onderdelen worden bezorgd naar de vestigingen door heel Nederland. De vestigingen hebben de auto-onderdelen nodig zodat zij dit naar de autogarages en autobedrijven kunnen bezorgen. Dit doe je door middel van een busje met een ingebouwde navigatiesysteem, hier voor is een rijbewijs B vereist. Bij aankomst van een van de vestigingen, lever jij je producten op een nette manier af. Dit zijn vaste vestigingen waar je komt, dus leuk om het contact op te bouwen met je collega's! Na een kort praatje hebben gemaakt en de producten te hebben geleverd, zal je de retourtjes aannemen en de lege emballage meenemen en vervolg jij je rit verder naar de volgende vestiging of terug naar Depot. Zie jij jezelf hier wel werken? Solliciteer dan direct!

Wij bieden:

- Salaris van €13,27 euro per uur (vanaf 21 jaar);
- Reiskosten €0.23 euro per kilometer;
- Veel vrijheid en lekker onderweg;
- 4urige werkdag, alleen zaterdag.

Wij vragen:

- Jij bent in bezit van een B-rijbewijs;
- Jij bent zaterdag beschikbaar van 04.15 tot 08.15;
- Jij kan goed zelfstandig werken.

Waar ga je werken:

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de auto-industrie dat gespecialiseerd is in de levering van auto-onderdelen en -accessoires aan professionele klanten. Ze hebben distributiecentra en filialen in verschillende Europese landen en werken samen met diverse leveranciers. Het bedrijf legt de nadruk op klantenservice en biedt snelle leveringen, technische ondersteuning en trainingsprogramma's. Ze zijn een belangrijke speler in de Europese auto-onderdelenmarkt en bedienen autodealers, garagebedrijven en reparatiewerkplaatsen. Met een groot distributienetwerk en focus op kwaliteit bedienen ze professionele klanten in de auto-industrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in