+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Koerier (zaterdag) Kolham

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 7 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,58 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en wil je op zaterdag wat extra geld verdienen? Word dan pakketbezorger bij PostNL in Kolham! Je bezorgt pakketten en maakt mensen blij. Je krijgt een goed salaris en je reiskosten worden vergoed. Plus, je hoeft 's avonds niet meer naar de sportschool, want dit werk is al een goede workout! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij lekker bijverdienen op de zaterdag? Ben jij fysiek fit en heb je een grote glimlach?! Ga dan aan de slag als pakketbezorger bij Post NL in Kolham. Voor PostNL in Kolham zijn wij opzoek naar pakketbezorgers voor de zaterdag (B-rijbewijs). Jij hebt een glimlach op je gezicht en maakt de mensen blij met hun bestelde pakketje. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het goed en vriendelijk afleveren van diverse pakketten. Je rijdt hiervoor voornamelijk in de provincie Groningen, enige geografische kennis van deze regio is dan ook gewenst! Tijdens je dienst bezorg je tussen de 120 tot 200 pakketten per dag. De sportschool? Die kan je 's avonds wel overslaan!

Wij bieden:

- Een bijbaantje op de zaterdag;
- Werkdag van ongeveer 7 uur, tussen 8.00 - 18.00 uur;
- Uurloon van €18,58 bruto per uur vanaf 21 jaar, dit is inclusief toeslag van 40%;
- Eventuele reiskosten worden vergoed;
- Wekelijkse uitbetaling!

Wij vragen:

Ben jij per direct beschikbaar en voldoe jij aan de volgende functie eisen? - Jij bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Jij kan een VOG overhandigen;
- Jij bent beschikbaar op de zaterdag;
- Jij bent fysiek in een goede staat;
- Je beheerst de Nederlandse taal. Daarnaast is het belangrijk dat je in de buurt woont van Kolham of daar met eigen vervoer kan komen, dat je om kunt gaan met tijdsdruk (je moet namelijk 120 tot 200 pakketjes rondbrengen en voor bepaalde tijden ergens langs zijn geweest) en dat je fysiek zwaar werk aan kunt.

Waar ga je werken:

De keuze voor post, pakketten en e-commerce vloeit logisch voort uit onze activiteiten. Er worden steeds meer goederen online besteld en daardoor zien we ons werk in de bezorging van pakketten, nationaal en internationaal, fors toenemen. Post is een belangrijke schakel voor e-commerce, in de vorm van direct marketing of huis-aan-huis reclame.Verder leggen we ons steeds meer toe op het direct ondersteunen van e-commerce, door kant-en-klare webwinkels aan te bieden, of de hele logistiek voor online retailers over te nemen. Onze reputatie als betrouwbaar bedrijf en het feit dat we over het grootste vestigingennetwerk in Nederland beschikken, helpen daarbij.We zien ons bedrijf dan ook als een onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. We hebben volop kansen om deze verder te ontwikkelen en daarin mee te groeien, nationaal en internationaal. PostNL is de marktleider in post- en pakketbezorging, zowel nationaal als internationaal. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, zijn we synoniem geworden voor betrouwbare bezorgdiensten en innovatie. Doe mee en maak deel uit van ons dynamische team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in