+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Intercedent Randstad techniek Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Een afwisselende baan waar je mensen helpt aan technische banen. Je praat elke dag met kandidaten en klanten. Je doel is de beste banen vinden. Je maakt mensen blij met hun nieuwe baan. Bij ons voel je je gewaardeerd en is er ruimte voor persoonlijke groei. Je krijgt een goed salaris, een budget voor extra's zoals sport, geld voor een thuiswerkplek, een bonus en meer. Je werkt veel zelfstandig, maar ook met collega's. Deze baan geeft je veel vrijheid en de kans om te leren. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Een afwisselende functie met veel vrijheid, waarin je kandidaten aan de leukste technische banen helpt. Klinkt top, toch? Als intercedent bij Randstad Techniek ben je dagelijks in gesprek met kandidaten en potentiële klanten. Jouw doel: de mooiste opdrachten binnenhalen voor de kandidaten die jullie bemiddelen. Zo maak je de kandidaat blij met zijn nieuwe baan en de klant met de juiste medewerker.


wat krijg je van ons?

Mensen bij Randstad presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket:

  • je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als senior doorgroeien tot een salaris van maximaal € 3994,- obv een fulltime dienstverband.

  • een benefit budget van 12,347%, oftewel €310 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • een interessante bonus én aandelenregeling;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

  • een tof onboarding traject op locatie met overnachting én activiteit;

  • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon- werkverkeer en zakelijk reizen (leaseauto behoort tot de mogelijkheden).

wie zijn wij?

Bij Randstad Techniek richten wij ons op de bemiddeling van technische vakmensen in diverse sectoren. Deze vakmensen zijn schaars, daarom werken we altijd vanuit de kandidaat. Voor hen zoeken wij de best passende baan. In de wereld van techniek is het “ons kent ons” een bekend fenomeen, en het is aan jou om een netwerk van technische bedrijven en kandidaten op te bouwen. Voor ons team in Groningen/Drenthe zijn we op zoek naar een bevlogen intercedent. Jullie richten je op technische functies in het onderhoud, service, metaal en assemblage. Hen help je aan de beste technische baan. Een inhoudelijke functie, waarin je als specialist intensief contact opbouwt met klanten en flexwerkers én echt het verschil kan maken!


jouw baan als intercedent

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan. Jij gaat op pad om potentiële sollicitanten en opdrachtgevers te leren kennen en je onderhoudt bestaande relaties. Doordat je weet wat er speelt in de wereld van technisch werk zien bedrijven jou als een echte sparringpartner. Een baan waarin jij je ondernemerschap, lef en durf kwijt kan! De functie van intercedent bij Randstad Techniek in een notendop:

  • je “werkt vanuit de kandidaat”, bent oprecht geïnteresseerd in de persoon, in wat de kandidaat kan en wat de kandidaat wil. 

  • je gidst je kandidaat op een persoonlijke manier naar dé juiste baan, bij het juiste bedrijf in de techniek.

  • je bint nieuwe klanten aan Randstad en onderhoudt bestaande relaties;

  • je leert je prioriteiten stellen, je bent ondernemer op je eigen vestiging en werkt regionaal;

  • je krijgt de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma. 

waar en met wie werk je samen?

Je bent een hybride werker, actief in de regio Noordoost Nederland (Groningen & Drenthe) en je ontmoet je collega's wekelijks in Heerenveen, ons regionale kantoor waar je ook collega's van andere afdelingen tegenkomt. Naast Heerenveen zul je ook op andere locaties in het noorden van het land werken, afhankelijk van je eigen planning en taken.

Verder kom je terecht in een team vol toegewijde, directe en hardwerkende collega’s. Er is altijd tijd voor elkaar en een goede dosis humor ontbreekt er zeker niet. Jouw manager, Erik Jellema, geeft je veel ruimte en vertrouwen om deze rol een persoonlijke touch te geven. Je werkt nauw samen met twee doorgewinterde collega's Klaske en Angelique die je met plezier wegwijs maken in deze functie.


wie ben jij

Je hebt een onderzoekend karakter en denkt in kansen. Daarom werken bedrijven graag met je samen. Je durft kritische vragen te stellen en en laat je niet zomaar uit het veld slaan. Jij zet alles op alles om hun vacatures snel en vooral goed in te vullen. Jouw creativiteit en lef zorgen ervoor dat jij dingen net even anders doet. Hierdoor zijn moeilijke personeelsvraagstukken ineens wel op te lossen. En vinden technische talenten hun droombaan. 

Onze talenten omschrijven je als een fijne gesprekspartner. Iemand die goed kan luisteren en oprecht geïnteresseerd in ze is. Jij vraagt door en ziet hierdoor talenten en mogelijkheden waarvan ze zichzelf nog niet eens bewust waren. Zo leer je je talenten goed kennen door persoonlijk met ze in gesprek te gaan en ze verder te helpen naar een nieuwe, maar vooral passende uitdaging.

Van nature ben je nieuwsgierig. Je wilt graag weten hoe dingen werken en hebt interesse in de techniek. Kennis en ervaring is niet nodig, dat leren wij jou wel. Als intercedent techniek kom je dagelijks over de vloer bij de gaafste technische bedrijven in de techniek. Door rondleidingen, gesprekken bij bedrijven en een goed inwerktraject ben je in no time een expert in de techniek.  


ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk bij Randstad Techniek? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of app Hilda Kuiper, Talent acquisition specialist op 06 14 70 00 13 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in