+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Commercieel Intercedent MKB, liefst met ervaring, omgeving Groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Betekenisvol werk, flexibiliteit, een goed salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; dat is wat je kunt verwachten in deze rol. Als commercieel intercedent in ons MKB team draag je bij aan de groei van onze vestigingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om processen naar eigen inzicht in te richten. Met een focus op sales, relatiebeheer en het bouwen van een professioneel netwerk, is geen dag hetzelfde in deze afwisselende functie. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Betekenisvol werk, flexibiliteit, een goed salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wat wil je nog meer! Je komt fulltime te werken in ons MKB team op onze vestiging in Groningen. Ondernemen it is! Dus ben jij niet op je mondje gevallen en hou je ervan om van betekenis te zijn maar er ook voor te zorgen dat de omzet wordt gehaald? Dan is dit jouw baan! Commercieel intercedent bij Olympia Groningen!
Sales, is voor jou de prikkelende factor voor positieve energie. En daarin heb je een sterke bijdrage aan betekenisvol werk voor flexkrachten. Als intercedent weet jij als geen ander bedrijven te verbinden aan Olympia. Samen met je collega's van de MKB-afdeling richt jij processen naar eigen inzicht in. Een flexibele functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.
Als commercieel intercedent ben je een echte relatiebeheerder, ontwikkel je een professioneel netwerk, zorg je voor nieuwe klanten, schrijf je vacatureteksten, werf en selecteer je kandidaten, begeleid je een sollicitatieprocedure, onderhoud je contacten met uitzendkrachten, maak je rapportages, ben je actief op social media en bedenk je leuke acties. Veel verschillende werkzaamheden dus, waar af en toe ook tijdsdruk op staat. Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Olympia wil het beste uitzendbureau van Nederland zijn. Werken bij Olympia betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige een franchiseorganisatie is. Dat maakt ons bijzonder. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. Olympia is no nonsens, recht door zee en eerlijk en oprecht in haar aanpak. Afspraak is afspraak. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De kick van lekker werken en met een voldaan gevoel naar huis gaan. De verklaring voor ons succes is helder: we gaan ervoor. Met enthousiasme en inzet weten we onze positie sterker te maken. Met onze uitzendkrachten, klanten, met elkaar en met jou? Jij gaat werken voor de vestigingen Groningen, Veendam en Delfzijl. Met het ondernemen in je bloed voeg je een belangrijke bijdrage aan de groei van deze vestigingen. Je hebt daarin veel ruimte voor eigen initiatief en veel vrijheid. Tijd om nog een beetje te pochen met onze leuke werklocatie in Groningen. “Het Kwadraat” is een verzamelgebouw en ligt centraal in Groningen. Het gebouw heeft een creatieve en dynamische sfeer en je kunt er heel lekker vers en gezond lunchen in de bedrijfskantine. En natuurlijk, heb je ontzettend leuke en gezellige collega's. Samen strijden voor de beste resultaten met een altijd gezellige werksfeer. Cliché maar waar, er is genoeg ruimte om successen te vieren een wedstrijdje te pingpongen, samen te lunchen of voor een gezellige borrel. Dit maakt je werk toch net een stuk aantrekkelijker. Het draait bij ons niet altijd om werk.


Gevraagd

Wij zoeken een enthousiaste collega met werkervaring, die onze MKB afdeling gaat laten groeien. Samen met je collega's vorm je een sterk team met ieder zijn eigen expertise. Jouw expertise is vooral het commerciele inzicht dat jij van nature in je hebt. Verder vinden we het fijn als je in de buurt woont, een HBO werk-denkniveau hebt door opleiding of werkervaring en je bent in bezit van rijbewijs B zodat je klanten kunt bezoeken met onze bedrijfsauto.

Aanbod

Wat mag je verwachten? Wij bieden jou een plek waar je lekker jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je als accountmanager verder kunt ontwikkelen en waar wij jouw opgedane kennis heel erg waarderen. Om deze klus te klaren bieden wij een fulltime dienstverband van 36 of 40 uur per week. Daar voegen wij aan toe:
  • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- met daarbovenop 8% vakantiegeld;
  • Een jaarlijkse bonus
  • Een auto om naar al je afspraken te gaan
  • Bovengemiddeld veel vakantiedagen 31,5 verlofdagen + een vrije dag op je verjaardag en een vrije dag van betekenis (een dag die je zelf invult om iets te doen dag veel voor je betekent)
  • Een pensioensregeling en korting op verzekeringen
  • Laptop van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Reiskostenvergoeding
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Olympia Academie
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Leuke teamuitjes
Volgens ons staat jou nu niets meer in de weg om als commercieel intercedent aan de slag te gaan. Ben je al overtuigd, solliciteer dan direct via deze site of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij kijken er heel erg naar je uit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in