+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ANIOS ouderenzorg Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m

Vacature in het kort

In deze functie speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met complexe gezondheidsproblemen. Je werkt samen met een team van verschillende zorgprofessionals en draagt bij aan zorginnovatie. Je hoeft geen diensten te draaien. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien. Plus, je krijgt korting op sporten, kunt extra verlof sparen en er zijn online leerprogramma's voor je ontwikkeling. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Communicatief ben jij sterk en jij zorgt voor een mensgerichte aanpak. Neem jij nieuwe ideeën mee en durf jij het initiatief te nemen? Dan zoekt BKV jou!


Jouw nieuwe baan

Je speelt een essentiële rol als de 'huisarts' voor cliënten met complexe medische en psychische uitdagingen, en draagt bij aan het verbeteren van hun levenskwaliteit. Je ontwikkelt een breed scala aan vaardigheden, variërend van advanced care planning en palliatieve zorg tot kennis van de Wet Zorg en Dwang en polyfarmacie. Onder supervisie van onze specialisten ouderengeneeskunde voer je onderzoek uit, stel je diagnoses, bied je behandelingen aan en geef je begeleiding aan cliënten. Daarnaast vervul je een consulterende rol voor physician assistants, neem je actief deel aan interdisciplinaire overleggen en werk je nauw samen met verschillende andere zorgprofessionals om de beste zorg te bieden. Je zet je in voor het bevorderen van expertise en het stimuleren van zorginnovatie. Een extra pluspunt is dat jij géén diensten hoeft te draaien!

Enkele onderwerpen die momenteel op de agenda staan:

  • Onderzoek naar het verbeteren van onze zorg en behandeling, met een focus op effectiviteit en persoonsgerichtheid.
  • Versterking van de betrokkenheid bij eerstelijnszorg, door wijkgericht samen te werken met andere professionals en organisaties maar ook nog meer inzetten op zorgtechnologie.
  • Uitbreiding van samenwerking met een ziekenhuis en Icare, vooral op het gebied van geriatrische revalidatiezorg en de lancering van een nieuw herstelcentrum.
Jouw nieuwe werkplek

De organisatie waar je gaat werken ondersteunt mensen om hun eigen leven voort te zetten door dagelijks specialistische zorg aan te bieden. Naast chronische langdurige zorg en behandeling (somatiek en PG) richt zij zich specifiek op de volgende expertises: GRZ, jonge mensen met dementie, cliënten met NAH (PG) en de visueel-auditief beperkte ouderen.

Binnen de behandeldienst versterk jij het multidiscipliniare team. Dit team bestaat uit: fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, diëtisten, triageverpleegkundigen, doktersassistenten en het artsenteam. Jij maakt deel uit van het het artsenteam en bestaat op dit moment uit 7 Physician Assistants, 5 basisartsen en 7 specialisten ouderengeneeskunde.


Wat breng je mee?

Je bent een zorgprofessional met een brede kijk op het welzijn van mensen. Je beschikt over ervaring of interesse in ouderengeneeskunde, geriatrie of huisartsgeneeskunde. Als afgestudeerd arts-assistent beschik je over een geldige BIG-registratie. Ook als je bijna bent afgestudeerd dan is jouw sollictatie welkom.

Verder ben je leergierig, communicatief sterk en bereid om verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt een flexibele instelling en bent inzetbaar op verschillende locaties. Ook een rijbewijs en auto is een vereiste. Wil jij bijdragen aan onze zorgvernieuwing? Reageer dan snel!


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.583 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Let op, per 1 oktober 2024 wordt het salaris overigens met 2,5% verhoogd! Je gaat aan de slag voor 24 tot 36 uur per week en er ligt een overeenkomst klaar voor bepaalde of onbepaalde tijd. Aan jou de keus!

Verder is er nog een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit mogelijkheden om met korting te sporten en extra verlof te sparen. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, door middel van diverse online leeromgevingen.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in