+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.
Laad meer vacatures

Senior QA Medewerker Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Inproba

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

EEN BAAN MET PIT!
Op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief, ondernemend en snel groeiend levensmiddelenbedrijf in het midden van het land?
Inproba is producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van ketjap en chilisauzen, sambal, boemboes en andere kruidenmixen onder ons eigen Inproba label. Maar we produceren ook een groot aantal private labels voor de Nederlandse en Europese markt.
In onze productiehallen in Baarn maken wij iedere dag de heerlijkste oosterse producten voor onze klanten. Wil jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe:
SENIOR MEDEWERKER QUALITY ASSURANCE
De rol van een Senior QA Medewerker in dit geval omvat diverse verantwoordelijkheden met betrekking tot het waarborgen van de kwaliteit van producten in een organisatie. Hier is een samenvatting van wat je als Senior QA Medewerker gaat doen:
Beheren en Onderhouden van Productinformatie: Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheren, opstellen, bewaken en onderhouden van gedetailleerde productinformatie, zowel voor grondstoffen als eindproducten. Dit omvat het verzamelen en bijhouden van gegevens die betrekking hebben op de producten.
Beheer van Binnenkomende Verzoeken: Je zult binnenkomende verzoeken van klanten en andere belanghebbenden beheren. Dit kan inhouden dat je vragen beantwoordt en verzoeken afhandelt met betrekking tot kwaliteit en productinformatie.
Specificaties en Portals voor Klanten Invullen: Je zult de benodigde specificaties en informatie in klantportals invullen. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot de juiste informatie over de producten.
Etiketcontrole: Het controleren van etiketten is belangrijk om ervoor te zorgen dat de product etiketten voldoen aan de relevante voorschriften en normen. Dit omvat waarschijnlijk zowel inhoudelijke als wettelijke vereisten.
Op de Hoogte Blijven van Wetgeving: Je dient de Europese en nationale wetgeving met betrekking tot voedselproducten nauwlettend te volgen en ervoor te zorgen dat het bedrijf in overeenstemming is met deze regels. Dit kan ook het vertalen van wetgeving naar praktische richtlijnen omvatten.
Implementeren van Wijzigingen in Kwaliteitsmanagement: Het bijwerken en implementeren van wijzigingen in het Kwaliteit Management Systeem, zoals het kwaliteitshandboek, om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen worden gehandhaafd en verbeterd.
Risicoanalyses: Samenwerken aan risicoanalyses van zowel grondstoffen als eindproducten. Dit is belangrijk om potentiële risico's voor de productkwaliteit te identificeren en te beheren.
Rapporteren aan QA Manager: Je rapporteert aan de QA Manager en werkt nauw samen met collega's om de kwaliteit van de producten te waarborgen en te verbeteren.
Over het algemeen draagt de Senior QA Medewerker bij aan het handhaven van de kwaliteit van producten door ervoor te zorgen dat alle processen voldoen aan de relevante normen en regelgeving, en door proactief bij te dragen aan verbeteringen in het kwaliteitsbeheer binnen de organisatie.
Wij vragen:
· Afgeronde HBO opleiding in de richting van Voeding en Diëtetiek, Levensmiddelentechnologie etc.
· Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
· Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar
· Vloeiend in Nederlands en Engels; kennis van het Duits is een pré
· Kennis van Vital, IFS, BRC, Skal, Rainforest Alliance is een pré
· Je bent analytisch sterk, accuraat en zelfstandig, daarnaast kun je goed samenwerken en neem je initiatief waar nodig.
Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie bij een groeiende onderneming. Korte communicatielijnen, een plezierige informele werksfeer en veel ruimte voor de inbreng van ideeën. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.
Inproba is producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van de ketjap, chilisauzen, sambal en kruidenmixen onder ons eigen Inproba label. Maar we produceren ook een groot aantal private labels, voor de Nederlandse retailers, maar ook voor veel andere afnemers in Europa. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en werken met de modernste technieken. Inproba blinkt uit door gegarandeerde kwaliteit te koppelen aan een uitstekende prijs. We werken continu aan verbetering en vernieuwing; dit geldt zowel voor onze producten als voor ons productieproces. Duurzaamheid is daarbij een belangrijke pijler; onze producten worden bereid met de beste grondstoffen, veilig en met hart voor milieu en omgeving.
Interesse in deze baan?
Stuur dan je CV met kort begeleidend schrijven t.a.v. Annamaria Balan emailadres: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Over Inproba
Kijk op voor meer informatie over ons bedrijf.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Salaris: €3.300,00 - €3.800,00 per maand
Verwacht aantal uur: 32 per week
Rooster:
  • Dagdienst
  • ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Flexibele werkuren
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
Werklocatie: Fysiek

Uren

32 - 40 uur
32
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in