+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.
Laad meer vacatures

Sales Medewerker Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stel je voor: elke dag is anders als je werkt in de wereld van voetbaltoernooien. Je bent de persoon die voetbalclubs enthousiast maakt voor deze toernooien, zowel in Nederland als daarbuiten. Je begint de dag met een kop koffie in een mooi historisch pand en praat met je team over voetbal. Je belt clubs, beantwoordt vragen en zorgt dat alles goed geregeld is. Je houdt van sport en werkt graag in een team. Plus, je krijgt de kans om toernooien te bezoeken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij en je team zijn de drijvende kracht achter de verkoop van voetbaltoernooien in binnen en buitenland. Van het beantwoorden van vragen tot het enthousiasmeren van clubs die al eerder met jullie een geweldig voetbaltoernooi hebben beleefd.

Stel je voor: jij en je twee teamgenoten zijn de aanvoerders als het gaat om het omarmen van kansen en het onderhouden van sterke banden met trainers en teamleiders van voetbalclubs die al eerder met jullie een geweldig voetbaltoernooi hebben beleefd. Aan het begin van het jaar sta je klaar om alle vragen van clubs te beantwoorden, ze te begeleiden en ze te voorzien van alle essentiële info. Maar vanaf augustus tot januari gooi je het over een andere boeg: dan is het tijd om actief de telefoon op te pakken en clubs te enthousiasmeren voor het komende jaar. Of het nu via e-mail is of face-to-face bij grotere aanvragen, jij bent de drijvende kracht achter de verkoopcampagnes. En terwijl het jaar vordert, duik je dieper in de wereld van voetbaltoernooien, bezoek je verschillende events en stuur je enquêtes om te peilen hoe de deelnemers hun ervaring hebben beleefd.

Een dag vol actie!
Je begint je dag met een kickstart: met een heerlijke kop koffie of thee in je hand begin je je werkdag in een prachtig historisch pand in Baarn. De vibe zit er meteen goed in als je met je collega's nog nageniet van de klassieker Ajax-Feyenoord. Jullie lachen om de hoogtepunten van gisteren voordat jullie je storten op de nieuwe uitdagingen van vandaag.

Met een lijst vol nieuwe aanvragen voor toernooideelnames in de hand, pak je de telefoon en bel je een voetbalclub in Noord-Holland. Ze zijn geïnteresseerd in een jeugdtoernooi in Duitsland, en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Na een vlot gesprek, waarin je alle opties bespreekt, registreer je de gegevens van de club in jullie systeem en stuur je direct een offerte. Easy peasy!

Na een paar gezellige telefoontjes met clubs door het hele land, is het tijd voor een welverdiende lunchpauze. Je besluit een frisse neus te halen en maakt een ontspannen wandeling door het park. Terug op kantoor, heb je wat tijd vrijgemaakt om e-mails te beantwoorden. Een klant informeert naar het wedstrijdschema van een toernooi, terwijl je ook enkele online brochures stuurt met alle details over onze toernooien in Nederland, België en Duitsland.

Tegen de namiddag maak je nog wat telefoontjes naar voetbalclubs die je eerder een offerte hebt gestuurd. Je checkt of ze deze goed hebben ontvangen en of ze nog vragen hebben of al klaar zijn om een toernooi te boeken. Aan het einde van de dag heb je een paar mooie boekingen binnen kunnen halen. Lekker, dit is scoren, toch?


Wat wij vragen

Om succesvol te zijn in deze rol:

  • Heb je een een klant- en servicegerichte instelling en al enige ervaring in klantcontact/sales;
  • Je bent een makkelijke prater. Jouw vlotte babbel is een troef die je in elke situatie van pas komt;
  • Jouw DNA schreeuwt proactiviteit, zelfstandigheid en een 'hands-on' aanpak. Problemen? Die los jij op voor ze zich aandienen;
  • En last but not least, ben je gek op (team)sport? Perfect! Dat betekent dat je in deze omgeving helemaal op je plek bent.
Wat wij bieden

Jouw inzet is van grote toegevoegde waarde voor de gehele organisatie. Jij voegt écht iets toe en daar wil je natuurlijk ook naar beloond worden. Je ontvangt:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2.800,- en €3.500,- bruto per maand bij een fulltime baan;
  • Een bonusregeling na je eerste jaar, die kan oplopen tot wel twee maandsalarissen. Een extra motivatie om nog harder te knallen!
  • Maar dat is nog niet alles. Twee tot drie weekenden per jaar bezoek je meerdere toernooien, zowel in eigen land als daarbuiten;
  • En natuurlijk denken ze ook aan jouw welzijn. Met 26 vakantiedagen per jaar, volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
  • En het beste moet nog komen: kansen liggen voor het grijpen! Groei door naar teamlead of sales- of accountmanager en maak jouw ambities waar!
Over het bedrijf

Een wereld waarin voetbal niet alleen een spel is, maar een passie die grenzen overstijgt. Dat is precies waar onze opdrachtgever in Baarn voor staat. Ze brengen nationale en internationale voetbaltoernooien tot leven voor jongeren en volwassenen in Europa, met een bereik dat reikt over 12 landen. Elk jaar verwelkomen ze meer dan 8.000 teams uit maar liefst 30 verschillende landen. En dit alles begint op het hoofdkantoor in Baarn, waar de magie van deze toernooien tot leven komt.

Hier worden niet alleen de toernooien zelf vormgegeven, maar ook de strategieën voor de marketingcampagnes. Sinds 2015 zijn ze trots partner van de UEFA, waarbij respect en toegankelijkheid centraal staan in al hun toernooien. Maar dat is nog niet alles. Vanuit het hoofdkantoor sturen ze een wereldwijd netwerk aan. Denk aan lokale vertegenwoordigers en regionale agenten verspreid over Europa, de Verenigde Staten en Canada, Zuid-Amerika, Australië en Japan. Samen zetten ze de standaard voor voetbaltoernooien en brengen ze de wereld samen op het veld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in