+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht groep 5 Balk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in het avontuur van het onderwijs in een prachtige omgeving, waar een veilige, vertrouwde en open sfeer heerst op een samenwerkingsschool. Als leerkracht voor groep 5 krijg je de kans om kinderen te begeleiden op hun weg naar de toekomst. Met de mogelijkheid tot flexibele werkdagen en een aanstelling tot de zomervakantie, met optie tot verlenging, bieden we een unieke kans om jouw passie voor lesgeven te uiten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Leerkracht met voorkeur voor de middenbouw; mogen wij even jullie aandacht? We zoeken namelijk samen met een groot bestuur in Súdwest-Fryslân een leerkracht voor groep 5! Je kunt per direct tot in ieder geval de zomervakantie aan de slag. Ook hierbij: verlenging is bespreekbaar!


Functie informatie

Je kunt niet alleen in een prachtige omgeving aan de slag, ook op een fijne school! Op deze samenwerkingsschool heerst namelijk een veilige, vertrouwde en open sfeer. De enthousiaste en betrokken leerkrachten zijn duidelijk in wat ze van leerlingen verwachten en bieden een goede structuur. Zo helpen ze kinderen op weg naar de toekomst!

Jij als leerkracht mag je bekommeren over groep 5. Je werkdagen zijn bij voorkeur maandag en dinsdag, maar in overleg is er veel mogelijk. De vacature duurt tot in ieder geval de zomervakantie, echter: verlenging is bespreekbaar. Wie weet klikt het tussen jou en de school!


Wat wij vragen

✏️ Je bent (bijna) in het bezit van je (academische) pabo-diploma.


Wat wij bieden

✅ Aanstelling voor in ieder geval 0,4 tot 0,6 fte tot de zomervakantie, met uitzicht op verlenging; ✅ Salaris conform CAO PO €3301– €5030; ✅ Een passende pensioenregeling; ✅ Tijdens de opdracht staat onderwijsadviseur Marina (10 jaar leerkracht én schoolopleider) klaar met begeleiding op maat; ✅ Toegang tot onze digitale leeromgeving KlasMastr.


Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans mag je contact opnemen met Nick Jonkman. Dit kun je doen door te mailen 📧 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen 📞 of een WhatsApp ⌨️ sturen naar 06 26 22 27 52.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als leerkracht én collega. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in