+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht groep 6/7/8 Balk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in het hart van het basisonderwijs en geef vorm aan de schooltijd van bovenbouwleerlingen in een knusse basisschool. Deze unieke kans biedt je een vaste positie in de formatie, waarbij je de bovenbouw op donderdag en vrijdag leidt, en eens per twee weken ook op woensdag. Werk samen met een team van enthousiaste collega's die zich inzetten voor de brede ontwikkeling van ieder kind, met kernwaarden als hoofd, hart en handen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Tot slot: bovenbouwleerkrachten, opgelet. Door te solliciteren op deze vacature kun jij een vaste plek in de formatie gaan invullen! Je kunt per direct de bovenbouw onder je hoede nemen voor in ieder geval de donderdag en vrijdag, waarbij de woensdag eens in de twee weken is. Ga aan de slag op deze knusse basisschool in de omgeving van Sneek, Bolsward en Stavoren.


Functie informatie

Samen met deze Algemeen Bijzondere Basischool (ABBS) zijn we per direct op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw, namelijk groep 6/7/8. Je werkdagen zijn te overleggen, echter gaat de voorkeur uit naar de woensdag tot en met de vrijdag. Het gaat om een vaste plek in de formatie!

De enthousiaste en betrokken leerkrachten op deze basisschool doen er alles aan om de kinderen een fijne schooltijd te geven. Een tijd, waarin het kan spelen en leren en alle ruimte krijgt om zich breed te ontwikkelen. De school heeft als kernwaarden: hoofd, hart en handen!

Wanneer jij door deze omschrijving geënthousiasmeerd bent; dagen we je uit om te solliciteren! Pak je rol!


Wat wij vragen

✏️ Je bent (bijna) in het bezit van je (academische) pabo-diploma.


Wat wij bieden

✅ Een vaste plek in de formatie voor in ieder geval 0,5 fte ✅ Salaris conform CAO PO €3301– €5030; ✅ Een passende pensioenregeling; ✅ Tijdens de opdracht staat onderwijsadviseur Marina (10 jaar leerkracht én schoolopleider) klaar met begeleiding op maat; ✅ Toegang tot onze digitale leeromgeving KlasMastr.


Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans mag je contact opnemen met Nick Jonkman. Dit kun je doen door te mailen 📧 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen 📞 of een WhatsApp ⌨️ sturen naar 06 26 22 27 52.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als leerkracht én collega. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in