+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Schilder Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte plek om als schilder aan de slag te gaan. Of je nu van schilderen bij mensen thuis houdt of liever op grote bouwprojecten werkt, wij zoeken de juiste plek voor jou. Je gaat verschillende dingen doen, zoals gronden, aflakken en hout- of betonreparatie. We helpen je met een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus en uitjes. We organiseren vaak leuke dingen, zoals een barbecue en borrels. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We plaatsen je bij een opdrachtgever in Zuid-Holland die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan schilderen bij particulieren thuis of liever deelneemt aan grootschalige bouwprojecten, wij vinden de ideale werkplek waar jouw talenten als schilder tot hun recht komen. Je gaat aan de slag met diverse taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van jouw expertise.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Of je nu zelfstandig kunt werken of liever samenwerkt met andere schilders om je vaardigheden te verbeteren, bij ons ben je welkom. Het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal vergroten je inzetbaarheid. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je graag kosteloos om deze te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou stellen we een passend salaris vast op basis van jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Dit kan variëren tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past en bij goed functioneren wacht een vast contract op je. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij de opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We zien je ook graag bij onze jaarlijkse barbecue, borrels en alle kosteloze cursussen die we als Faber aanbieden aan onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber werk je voor een opdrachtgever die perfect bij jou past en die projecten heeft in jouw buurt. We staan dagelijks voor je klaar, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk kunt blijven. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in