+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Studenten bijbaan: logistiek administratief medewerker Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf, met een bijzondere klantenkring en een smaakvol product? Ben jij naast je studie 8 tot 40 uur per week beschikbaar voor werk? Ben jij nauwkeurig, administratief sterk en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor wie ga je aan de slag?

Onze klant is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Nederland (Barendrecht).

Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.

Je droombaan?

In deze functie ben je tezamen met je collega’s verantwoordelijk voor het afhandelen en verwerken van alle administratieve taken rondom het transport. Je helpt vooral mee met het opmaken van de juiste transportdocumenten en daarnaast ondersteun je ook bij andere taken waar nodig. Een vrachtwagen kan niet wegrijden zonder de juiste papieren, dus je bent een belangrijke schakel in het proces!

Waar ga jij je zoal mee bezig houden:

  • Aannemen en verwerken van mails met allerlei transport gerelateerde vragen en/of documenten
  • Het opmaken van transportdocumenten
  • Het opvragen en verwerken van kentekens bij de transporteurs
  • Verzorgen van fustadministratie
  • Checken bij agenten in de haven of douanedocumenten verwerkt zijn
  • Administratief afhandelen van de melk die wordt opgehaald
Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Omdat je veel in contact staat met onze transportpartners is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Veel van de communicatie verloopt via de mail, maar je pakt ook weleens de telefoon op als je iets met spoed wilt regelen. Vanwege de administratieve werkzaamheden is accuratesse ook belangrijk. Daarnaast vinden we het erg prettig als je een gezellige collega bent die ook af en toe een rondje koffie haalt…

Wie ben jij?

  • Je volgt een MBO-/HBO-opleiding, bij voorkeur in logistieke richting
  • Je zoekt een bijbaan voor minimaal 8 uur in de week
  • Bij voorkeur heb je al enige relevante werk- en/of stage-ervaring opgedaan
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en schrift
  • Je bent leergierig en pakt nieuwe dingen snel op

Trefwoorden:
Planner, expediteur, binnendienst, logistics, logistiek, administratief, AGF, fruit, groente, internationaal, international, backoffice, support, bijbaan, studentenbaan, parttime.

Wat krijg je hiervoor terug?

Het is een bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar. Je krijgt de kans om samen te werken in een leuk team dat bestaat uit een mix van vaste medewerkers en studenten. We bieden flexibiliteit in uren en dagen zodat je dit goed kunt combineren met een studie. Kortom, een mooie kans dus om leuk, uitdagend en leerzaam werk te doen in een internationaal bedrijf!

Het betreft een bijbaan voor 8 - 40 uur in de week met werktijden doordeweeks tussen 07:00 – 22:00 uur en zaterdag tussen 07:00 - 17:00 uur. Werktijden stem je onderling af en het is bijvoorbeeld mogelijk om een paar uurtjes voor of na school te werken. Ook is het mogelijk om meer uren te werken in bijvoorbeeld vakantieperiodes.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Nederland (Barendrecht).Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in