+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Hostess, Gastheer, Gastvrouw 16 uur per week, Barneveld Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hora Barneveld

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 14 - 18 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een parttime functie, die je bijvoorbeeld goed kan combineren met een studie of met je kinderen? Heb jij oog voor details en stroomt hospitality door jouw aderen? Wil jij graag werken tussen de allermooiste producten? Dan is deze functie perfect voor jou!

Wat ga je doen?
Als Hostess ben jij het eerste gezicht voor de klant wanneer zij de showroom bezoeken. Je biedt een kopje koffie aan, maakt een praatje en haalt een collega voor de klant. Door jouw ontvangst voelt de klant zich direct welkom en op zijn gemak!

Ondertussen verzorg je koffie/thee en waar nodig verzorg je de lunch voor de klant. Alles, zodat de klant zich gezien voelt en het aan niks ontbreekt.

Ook heb je verschillende facilitaire taken. Denk bijvoorbeeld aan het netjes houden van de bar, het bijvullen van de producten en het bestellen van kantoorartikelen. Daarom zijn ook jouw collega's zo blij met jou, dankzij jou is er namelijk altijd koffie ;)

Gevraagd

Als persoon ben jij te omschrijven als gastvrij, dienstverlenend en oplettend. Voordat een ander iets heeft geconstateerd, heb jij al actie ondernomen. Jij ziet elk detail en stelt anderen graag op hun gemak!
Hora staat bekend als High End en creatief. Daarom is het belangrijk dat jij begrijpt op welk niveau je moet communiceren met de klant en je komt graag representatief voor de dag.

Aanbod

Werken bij Hora betekent werken voor een van de bekendste namen op het gebied van interieur en outdoor. Dit maakt dat jij dagelijks werkt in één van de mooist aangeklede panden van Barneveld en omgeving.

In de organisatie mag jij actief bijdragen aan het succes. Heb je plannen om de service te verbeteren of zie je nieuwe mogelijkheden in het systeem? Dan denkt Hora hierin graag met jou mee. Doordat je werkt in een relatief kleine organisatie, zijn de lijnen kort én krijg je de kans om mee te groeien in de organisatie.
  • Een parttime baan (16 uur, bij voorkeur op woensdag en zaterdag)
  • Passend salaris. We kijken graag naar jouw ervaring en leeftijd;
  • Een gedreven organisatie met de mogelijkheid om je te ontwikkelen;


Bedrijfsomschrijving

HORA is een uniek bedrijf, dat klanten helpt bij het ideaal inrichten van hun leefruimte, zowel binnen als buiten. De kracht van HORA ligt in het verrassen en ontzorgen van de klant aan de hand van de topmerken in de markt. HORA besteedt veel aandacht, tijd, creativiteit en energie in het maken van een taylormade plan dat sterk tot de verbeelding spreekt. Zo beleven klanten een impactvolle ervaring en worden zij aan de hand meegenomen in wat HORA voor hen creëert: de mooiste leefruimte. Dit is wat HORA onderscheidt.
Met veel passie, creativiteit en teamgevoel is HORA hard gegroeid de afgelopen jaren. Inmiddels draagt een team van ongeveer 17 medewerkers hun steentje bij aan de platte organisatie, waar een informele cultuur heerst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in