+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Enthousiaste gastheren en gastvrouwen gezocht in Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Café Arnhem

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract
  • 2.350 p/m

Vacature in het kort

Als gastheer of gastvrouw bij Cafe Arnhem ben je het stralende middelpunt van ons gezellige cafe en terras. Elke dag start je met het checken van de locatie. Is alles netjes en schoon? Dan verwelkom je onze gasten. Van winkelende mensen tot groepen die bijpraten, iedereen kent jou. Je zorgt dat alles perfect is, van de koffie tot het klaarzetten van een kinderstoel. Je maakt de dag van onze gasten elke keer weer speciaal. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als gastheer of gastrvouw bij Café Arnhem ben je het gezicht van het gezelligste café en terras in hartje centrum van Arnhem. Jouw dag begint ’s ochtends met het nalopen van de locatie. Ziet er alles er netjes uit? Is alles schoon? Ruikt het appeltjes-fris? Dan open je de deuren voor de dagelijkse gasten. De één is aan het winkelen en rust even uit op het terras. De ander klapt zijn laptop open om nog wat te werken. En een groep jonge gasten praat even bij. Het publiek is divers, maar ze hebben één ding gemeen: Ze kennen allemaal het gezicht van Café Arnhem: Jou!

Gedurende de dag, zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Je houdt met een arendsoog in de gaten, dat het er onberispelijk uit ziet. Dat de gasten genieten van de door jou vakkundig gemaakte cappuccino en de kinderstoel er al staat voordat de jonge moeder er om vroeg.

Gevraagd

Je hebt het vast al begrepen: Je bent overdag de rots in de branding bij Café Arnhem. Je hebt een scherp oog voor detail. Je bent representatief. Je hebt al behoorlijk wat horeca-ervaring opgedaan en beseft dat de horeca jou blijft trekken. Omdat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt. Omdat je Gastvrij met een hoofdletter schrijft. En omdat je er genoegen in schept om jouw gasten een heerlijke beleving te geven.

Aanbod

Wat krijg je terug voor jouw inzet? Je kunt je ontplooien binnen een professionele horeca-organisatie die uitgegroeid is tot één van de grootste in Oost Nederland. Dat biedt dus perspectieven! Daarnaast heerst er een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden natuurlijk ook een uitstekend salaris en de HorecaVoordeelPas waarmee je 30% korting krijgt op food en zelfs 60% korting op drank krijgt bij al onze vestigingen.

Uren

16 - 38 uur
0 tot 38 uur mogelijk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in