+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gastvrouw/gastheer (uren bespreekbaar) – regio Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

&Zo Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

  • uren zijn bespreekbaar en flexibel

  • werk in een uniek restaurant op een magische locatie in de regio Nijmegen

  • creatief, teamgericht en gastvrijheid van topkwaliteit bieden

De functie van Gastheer/vrouw in een prachtig mooi restaurant op een toplocatie in de regio Nijmegen, is per direct vrij!

Dit wordt je werkplek

Ons gloednieuwe restaurant, gevestigd op een adembenemende historische locatie, staat voor een Bourgondische reis. Hier worden ambachtelijke meesterwerken met een speels en toegankelijk tintje, gecreëerd.Het restaurant onderscheidt zich door topkwaliteit en gastvrijheid, verpakt in een unieke en bijzondere ambiance.


Wat ga je doen?

In de functie van Gastheer of Gastvrouw zorg jij voor een optimale beleving. Je:

  • Neemt telefonische reserveringen aan;
  • Neemt bestellingen aan tafel op;
  • Adviseert gasten en communiceert met de keuken over eventuele speciale wensen of allergieën;
  • Planning;
  • Meedenken met diverse activiteiten;
  • Je coördineert de werkzaamheden van de medewerker bediening, die serveert en uithaalt.

Natuurlijk informeer je regelmatig of alles naar wens is en zorg je dat de gasten ook qua drankjes niets te kort komen. Ook het verzorgen van de mastiek en algemene schoonmaakwerkzaamheden vallen onder jouw takenpakket. Als Gastheer of Gastvrouw ben jij ook de laatste persoon waar de gast mee in aanraking komt. Zo reken je af en biedt jij de gasten zijn of haar jas weer aan. Je maakt een praatje en bent alert op signalen om de gasten weer terug te kunnen verwelkomen een volgende keer.


Dit krijg je

Een uitdagende positie in een inspirerende, historische, unieke omgeving. Deel uitmaken van een dynamisch en professioneel team. Je krijgt de kans om te groeien en te innoveren, terwijl je meebouwt aan een toekomstgericht concept. Uiteraard ontvang je een competitief salaris en beloningen die passen bij jouw inzet en heb je de vrijheid om jezelf en het team te ontwikkelen tot pioniers in de regio.


Dit vragen we

Jij bent op je best in de horeca. Eerder heb je al ervaring opgedaan, bijvoorbeeld als medewerker bediening, kelner, of gastheer/gastvrouw. Het bezorgen van een fantastische ervaring aan gasten is waar jij energie van krijgt. Of het nu gaat om een informele lunch of een uitgebreid diner, bij jou vertrekt elke gast tevreden. Jouw glimlach is de beloning voor een geslaagde gastvrijheidservaring.

De lat ligt hoog, niet alleen voor de service en hospitality, maar ook voor de kennis en kwaliteit van onze gerechten. Deze belofte aan gasten en aan jou als medewerker is verankerd in de kernwaarden. Wij bouwen samen met onze opdrachtgever aan een hecht nieuw team dat culinaire grenzen durft te verleggen, en daar heb jij een cruciale rol in als Gastheer/Gastvrouw. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met ons te streven naar perfectie?


Tenslotte

Durven jouw smaken te mengen met die van ons? Wij kijken uit naar jouw gedurfde bijdrage aan ons culinaire avontuur op deze historische locatie.

We do not discriminate against any employee or applicant for employment because of race, color, sex, age, national origin, religion, sexual orientation, gender identity, status as a veteran, and basis of disability or any other federal, state or local protected class.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in