+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gastvrouw of -heer bij Café Van Buren Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Café Van Buren Nijmegen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract
  • 2.350 p/m

Vacature in het kort

Bij Cafe Van Buren ben je meer dan een gastvrouw of -heer, je bent het stralende middelpunt van ons cafe en terras. Elke dag begin je met het checken van de locatie, zorgend dat alles perfect is. Als de deuren opengaan, verwelkom je verschillende gasten: van shoppers tot mensen die even willen ontspannen. Jij zorgt dat iedereen zich welkom voelt en geniet van hun tijd. Je maakt niet alleen lekkere koffie, maar zorgt ook dat alles er tip-top uitziet. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als gastvrouw of -heer bij Café Van Buren ben je het gezicht van het gezelligste café en terras in hartje centrum van Nijmegen. Jouw dag begint ’s ochtends met het nalopen van de locatie. Ziet er alles er netjes uit? Is alles schoon? Ruikt het appeltjes-fris? Dan open je de deuren voor de dagelijkse gasten. De één is aan het winkelen en rust even uit op het terras. De ander klapt zijn laptop open om nog wat te werken. En een groep jonge gasten praat even bij. Het publiek is divers, maar ze hebben één ding gemeen: Ze kennen allemaal het gezicht van Café Van Buren: Jou!

Gedurende de dag, zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Je houdt met een arendsoog in de gaten, dat het er onberispelijk uit ziet. Dat de gasten genieten van de door jou vakkundig gemaakte cappuccino en de kinderstoel er al staat voordat de jonge moeder er om vroeg.


Gevraagd

Je hebt het vast al begrepen: Je bent de rots in de branding bij Café Van Buren. Je hebt een scherp oog voor detail. Je bent representatief. Je hebt al behoorlijk wat horeca-ervaring opgedaan en beseft dat de horeca jou blijft trekken. Omdat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt. Omdat je Gastvrij met een hoofdletter schrijft. En omdat je er genoegen in schept om jouw gasten een heerlijke beleving te geven.

Aanbod

Wat krijg je terug voor jouw inzet? Je kunt je ontplooien binnen een professionele horeca-organisatie die uitgegroeid is tot één van de grootste in Oost Nederland. Dat biedt dus perspectieven! Daarnaast heerst er een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden natuurlijk ook een uitstekend salaris en de HorecaVoordeelPas waarmee je 30% korting krijgt op food en zelfs 60% korting op drank krijgt bij al onze vestigingen.


Bedrijfsomschrijving

Café Van Buren heeft een van de gezelligste en drukste terrassen van Nijmegen, waar we je welkom heten voor een onvergetelijke avond uit, een gezellige borrel, lunch en diner. Café van Buren staat bekend om de Steak & Shake actie, met iedere dag cocktails voor maar €7,75!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in