+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beek en Donk.
Laad meer vacatures

Verkoop Sales Relatiebeheer binnendienst Beek en Donk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brabant Match

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brabant Match

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Commerciële Verkoper bij een bedrijf dat cursussen en coaching aanbiedt, krijg je de kans om jouw acquisitievaardigheden te laten zien. Je werkt zelfstandig en bepaalt je eigen agenda. Het bedrijf staat bekend om zijn goede sfeer en teamgeest. Je zult voornamelijk vanuit kantoor werken, maar ook netwerkevenementen bezoeken. Er zijn veel kansen voor persoonlijke en professionele groei, met regelmatige bedrijfsuitjes en zelfs gratis stoelmassages. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze coachende opdrachtgever in omgeving Beek en Donk zijn wij op zoek naar een ware Commerciële Verkoper voor 32 tot 40 uur (voorkeur) in de week. Jij leeft voor acquisitie, staat achter de dienst die je verkoopt en weet de harten van al jouw prospects en klanten te veroveren. Dit alles in een planning/agenda die je zelf mag bepalen. 

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bedrijf waar de werksfeer op en top is. Jij wordt opgevangen door jouw enthousiaste collega’s en ook bij het inwerken wordt alles helder en concreet uitgelegd, zodat jij jezelf snel thuis voelt in het team en operationeel van start kunt. Onze klant verkoopt cursussen, trainingen en coaching op het gebied van leiderschap, verkoop en management. Dit doen zij voor een groot scala aan ondernemers en hebben zelf al tientallen jaren ervaring. Verder maken en versturen zij blogs en E-Books om ondernemers te helpen met hun eigen bedrijf. 

Team

Je komt terecht in een organisatie met 10 directe collega's. 4 Van deze collega's zijn verantwoordelijk voor de coaching trajecten en zijn per persoon per cursus, met ongeveer 5 ondernemers tegelijk bezig om ze de nodige skills bij te brengen. Alle trainingen vinden dan ook plaats in het eigen kantoor. Op de afdeling heb je 1 directe collega met 20 + jaar ervaring die jou mee gaat nemen in je functie en in het bedrijf. Zij is niet mede-eigenaar, maar ook degene die ervoor zorgt dat je weet welke dienst je verkoopt. Niet alleen de dienst, ook de toegevoegde waarde hiervan. Na ongeveer 3 maanden zou je in staat moeten zijn om het gehele traject zelfstandig op te pakken. Daarnaast heb je nog een collega voor de marketing, administratie en algehele bedrijfsvoering. 

Wat zijn jouw taken?

In deze zelfstandige functie zorg jij ervoor dat de cursussen/coaching/trainingen worden verkocht aan de ondernemers. Dankzij jouw commerciële instelling sta jij met 100% passie en trots achter de dienst. Klanten benader je voornamelijk telefonisch via warme, lauwwarme en koude acquisitie. In bijna alle gevallen zijn er leads in de vorm van verstuurde kaarten, e-books of bezochte netwerkevenementen. Deze leads ga je nabellen en de ondernemer in kwestie overtuigen van de toegevoegde waarde van een training of een coachingstraject. De start van dit traject gaat altijd gepaard met een ondernemersanalyse die jij zelf af gaat nemen en bespreken.

Deze analyse is gratis voor de ondernemer, dus welke ondernemer wil dit nu niet??? Als degene die jij aan de lijn hebt, kort maar krachtig zegt: Geen interesse! Dan zeg jij natuurlijk niet: Oh... Oké... fijne dag nog! Dat 'fijne dag nog', zeg je uiteindelijk wel, maar niet voordat je door hebt gevraagd waarom iemand geen interesse heeft in een gratis ondernemersanalyse die haar/hem maar een half uurtje tijd kost. En geloof ons, die test geeft je echt meer inzicht in jezelf. Deze test ga je trouwens zelf ook maken, want dan weet je waar je over praat ;-)

Na die analyse is het aan jou om de ondernemer te overtuigen een training traject te starten. Een traject waarin zij zelf ook echt een persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken. Dit alles gebeurt voornamelijk intern en het komt maar zelden voor dat je zelf naar een klant toe moet. Uiteraard kan dat in de toekomst veranderen, maar dat ligt grotendeels aan jezelf.

Jij bent naast deze acquisitie ook het visitekaartje van het bedrijf op netwerkevenementen en ondernemersbeurzen. Jij laat het bedrijf en jezelf van zijn beste kant zien en weet van daaruit ook afspraken te generen. Het is dus de bedoeling dat je niet bang bent om jezelf te presenteren en een praatje te maken met mensen.

  • Jij verkoopt toegevoegde waarde aan ondernemers
  • Jij neemt niet makkelijk genoegen met het antwoord: 'Geen interesse'
  • Jij staat vol passie en trots achter de dienst die je verkoopt
  • Warme, lauwe en koude acquisitie
  • Het bezoeken van netwerkevenementen en ondernemersbeurzen

Wat breng jij mee?

Jij kan goed zelfstandig werken en kan na enige tijd ook zelf je weg inslaan in het bedrijf. Jouw commerciële en communicatieve vaardigheden zijn prima op orde en je hebt ook ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Het beheersen van goed Nederlands in woord en geschrift mag niet ontbreken. Af en toe een klein woordje Brabants is geen probleem, omdat veel van jouw klanten zich in die regio bevinden. Jij maakt makkelijk contact en weet snel het vertrouwen te winnen. Ervaring met Microsoft Office is overigens een grote pré.

  • Representativiteit, zelfstandigheid en allesbehalve schuw
  • Sterk in Nederlands woord en geschrift
  • Daadkrachtig in je commerciële aanpak
  • Al wat ervaring opgedaan in een commerciële functie
  • Ervaring met Microsoft Office

Wat kun jij verwachten?

Een baan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en jij je eigen planning mag maken. Dankzij deze verantwoordelijkheid en veelzijdigheid ontwikkel je jezelf persoonlijk maar ook als professional binnen het werkveld. Deze ontwikkeling gaat gepaard met veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Jouw werkdag begint om 8:25 met een goede bak koffie en om 17:35 zwaai jij iedereen nog even uit. Om de collegialiteit en teamgeest hoog te houden worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd en zelfs 1x per maand een heerlijke stoelmassage. Niet alleen krijg je een massage, maar kun je ook zelf GRATIS gebruik maken van de trainingen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een verantwoordelijke baan waarin jij je planning bepaald
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Werken in dagdienst
  • Regelmatig bedrijfsuitjes
  • Gratis de trainingen volgen

Bovendien kom jij meteen bij de opdrachtgever op contract, dus NIET op UITZENDBASIS. Als jij jezelf ziet als nieuwe Commerciële Medewerker Binnendienst, wacht vooral niet langer en wij zien graag je sollicitatie verschijnen.



Gevraagd

  • Een baan voor 32-40 uur
  • Een bruto maandsalaris van €3.000- tot €3.600,- o.b.v. 40 uur per week
  • Verantwoordelijke baan in een goede werksfeer
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in