+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Sales promoter Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 10 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan met veel vrijheid en klantcontact? Als sales promoter werk je buiten, in de avond. Je team werft nieuwe klanten voor zonnepanelen en meer. Je hoeft niet direct te verkopen, maar plant adviesgesprekken in. Voor elk gesprek krijg je een bonus! Je kunt zelf kiezen hoeveel uur je werkt. Plus, elke maand is er een gezellige barbecue met het team. Een kans om te groeien naar een adviesrol. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan waarbij je veel vrijheid en klantcontact hebt? Dan hebben wij een hele leuke functie als sales promoter voor jou in Veghel en omgeving!

Wat bieden wij jou
  • Bonussysteem tot wel €20 bruto extra per sale!
  • Mogelijkheden om door te groeien naar adviseur
  • Elke maand een gezellige bbq met heel het team!
  • Bepaal per week hoeveel uur je werkt!
  • Functie met veel vrijheid en klantcontact
Wie ben jij

Ben jij tussen de 10 en 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een leuke (bij)baan met klantcontact en veel vrijheid? Dan hebben wij een hele leuke baan als sales promoter in de regio Veghel beschikbaar! Samen met je team ga je in de buitenlucht tijdens de avonduren op pad om nieuwe potentiële prospects voor zonnepanelen, airco's en laadpalen te werven. Je verkoopt niet direct aan de deur, maar zorgt ervoor dat er een gratis adviesgesprek ingepland wordt met een van de adviseurs. Voor elk ingepland gesprek ontvang je een bonus bovenop je uurloon!

  • Je bent minimaal 1 dag in de week tussen 15.00u en 20.00 uur beschikbaar;
  • Je bent sociaal en niet bang om mensen aan te spreken;
  • Je vind veel vrijheid in een functie fijn.
Wat ga je doen

Samen met je team ga je als sales promoter in de buitenlucht tijdens de avonduren op pad om nieuwe potentiële prospects voor zonnepanelen, airco's en laadpalen te werven. Je verkoopt niet direct aan de deur, maar zorgt ervoor dat er een gratis adviesgesprek ingepland wordt met een van de adviseurs. Voor elk ingepland gesprek ontvang je een bonus bovenop je uurloon!

Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo kun je uiteindelijk doorgroeien naar adviseur en zelf de duurzamheid adviesgesprekken voeren met (potentiële) klanten.

  • In de avonduren langs de deuren gaan;
  • Het inplannen van adviesgesprekken met een van de adviseurs.
Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verduurzamen van de woningen in Nederland. Ze hebben onlangs in Veghel hun derde locatie geopend om zich te richten op de markt in Brabant. Ze verzorgen advies in het verduurzame van woningen en hebben daarnaast monteurs in dienst die zonnepanelen, airco's en laadpalen installeren.

Het is een ontzettend gezellig en informeel bedrijf, die regelmatig gezellige borrels en bbq's organiseren voor het hele team!

Sollicitatie

Mogen we jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan? Reageer dan snel op deze vacature door je sollicitatie in te sturen via de sollicitatiebutton! 📥

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in