+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manager Events & Banqueting Beesd

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Heerlijkheid Mariënwaerdt

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Heerlijkheid Mariënwaerdt

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van evenementen en feesten op een historisch landgoed, waar geen dag hetzelfde is. Als Manager Events & Banqueting ben je de centrale figuur van het aansturen van het team tot aan de planning en uitvoering van evenementen. Geniet van een informele werksfeer, een unieke werkomgeving en profiteer van personeelskorting in het restaurant en de winkel. Een rol waarbij je echt het verschil maakt in de beleving van onze gasten. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Manager Events & Banqueting
Fulltime (36 - 40 uur) | Beesd

Heb jij een liefde voor de hospitality, oog voor detail en weet je voor iedereen van elke werkdag een feestje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Als Manager Events & Banqueting ben je een alleskunner. Je kunt meewerken op de vloer, maar houdt ook overzicht, stuurt het team aan en zet de puntjes op de i. Je bent de meewerkende teamleider die collega’s tot een goed team maakt. Je zorgt voor de planning en het calculeren van werkzaamheden en voorraden. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de inhuur en aansturing van flexkrachten in de keuken en de bediening en de afstemming met het sales team en de Manager Horeca. Jouw belangrijkste taak is om met jouw team op een zo efficiënt mogelijke manier de gasten een optimale beleving te geven en ze ‘even in een andere wereld’ te laten zijn.

Jouw profiel
Je hebt een stevige persoonlijkheid met een resultaatgerichte en uiteraard gastgerichte instelling. Je weet als geen ander hoe je gasten het naar hun zin moet maken en wat ze nodig hebben om hun event onbezorgd aan ons over te laten. Je komt hierbij gemaakte afspraken na en houdt het overzicht. Het team weet je zo te enthousiasmeren en te motiveren dat de kwaliteit naar een nog hoger niveau gebracht kan worden en zij net dat stapje extra zetten. Belangrijk daarbij is dat je het graag samen doet en anderen meeneemt in wat jij belangrijk vindt.
Leidinggeven is voor jou niet nieuw en daar heb je al minimaal 5 jaar ervaring mee. Daarnaast zijn flexibele werktijden voor jou geen probleem, werken in de weekenden, tijdens schoolvakanties en in de avonduren hoort er nu eenmaal bij.

Wij bieden
Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:
  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- per maand gebaseerd op jouw ervaring;
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.
Het team
Naast de Manager Events & Banqueting bestaat het team uit drie Partymanagers, twee Facilitair Medewerkers en drie (Chef) Koks. De afdeling Locaties is verantwoordelijk voor gemiddeld 300 zakelijke en particuliere events per jaar welke georganiseerd worden in onze landelijke evenementenlocaties De Nieuwe Refter, het Koetshuis, de Paardenstal, de Jachtkamer en de Hooge Schuur. Er worden verschillende evenementen georganiseerd van jubileumfeestjes tot bruiloften, van verjaardagen tot uitvaartdiensten en van zakelijke lunchbijeenkomsten tot meerdaags congressen. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is op deze afdeling.

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Manager Events & Banqueting?
Dan horen we graag van je via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op 06-40463886.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in