+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Operations Manager Belfeld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vaes & Linthorst Management Matching

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij een sleutelrol spelen in een ambitieuze start-up en de vrijheid hebben om echt impact te maken? Sonnen Apotheke is op zoek naar een gedreven Operations Manager die niet alleen de touwtjes in handen neemt, maar ook actief wil bijdragen aan het opbouwen van een succesvolle online apotheek.

Bij Sonnen Apotheke krijg je de ruimte om jouw ondernemende geest de vrije loop te laten en een verschil te maken in de groei van het bedrijf. Als Operations Manager ben je de architect van efficiënte processen en de drijvende kracht achter het bouwen van een solide basis voor deze start-up. Klaar om de uitdaging aan te gaan en jouw stempel te drukken op een dynamisch bedrijf?

BEDRIJF
Sonnen Apotheke B.V. is een ‘start up’ gevestigd in Belfeld (gem. Venlo) dat zich toelegt op de online verkoop van Apotheek producten. De huidige eigenaar is al jaren succesvol op dit vlak, getuige de andere succesvolle bedrijven die hij runt. Sonnen Apotheke heeft de ambitie om de komende jaren hun activiteiten verder uit te breiden en te innoveren. Om deze groei te managen en de operaties te optimaliseren, zijn ze op zoek naar een ambitieuze Operations Manager.

UITDAGING
Als Operations Manager vervul je een essentiële rol in het opzetten en groei realiseren van Sonnen Apotheke, je werkt nauw samen met de Directeur/Eigenaar om de strategische visie tot leven te brengen en ambitieuze doelen te realiseren. Jij bezit de ‘drive’ om deze visie om te zetten in concrete acties, zowel op korte als lange termijn. Je zorgt ervoor dat de gestelde doelen niet alleen op papier staan, maar ook daadwerkelijk worden bereikt.

Met jouw ondernemende houding overzie je het grotere geheel maar ook de kleinste details en ben je in staat om de gehele bedrijfsvoering te runnen. Jouw gedrevenheid voor voortdurende verbetering van operationele processen is boven gemiddeld en leid ertoe om de gestelde doelstellingen te behalen.

Als Operations Manager, rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur (eigenaar) en draag je de algehele verantwoordelijkheid voor de operationele activiteiten, waaronder Inkoop, Planning & Voorraadbeheer, Logistiek, Magazijn en Distributie. Als inspirerend leider ben je in staat om jouw team te coachen, te motiveren en verder te laten groeien, waardoor ze zichzelf elke dag overtreffen en streven naar optimalisatie in al hun inspanningen.

Deze rol is een unieke kans om jouw ondernemende geest te laten excelleren in een voortdurend veranderende, maar uiterst veelbelovende omgeving. Jouw leiderschap zal een cruciale rol spelen in het succes van Sonnen Apotheke en zal bijdragen aan het realiseren van de ambitieuze doelen. Ben jij klaar om boven jezelf uit te stijgen in deze uitdagende rol?

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Vertalen van de strategische doelstellingen naar een ontwikkelingsplan voor jouw verantwoordelijkheidsgebied, inclusief organisatie, magazijnen, Inkoop/Verkoop, systemen en personeel, en zorgdragen voor de effectieve implementatie ervan;
  • Leiden en coördineren van het algehele bedrijf;
  • Continu verbeteren procesgang;
  • Borgen van kwaliteit en tijdige leveringen;
  • Ontwikkelen van je team door middel van coaching en het opstellen en uitvoeren van (persoonlijke) ontwikkelingsplannen.

FUNCTIE-EISEN

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt ruime ervaring met het leiden van de operatie binnen de online apothekers wereld;
  • Je hebt bewezen ervaring met het opbouwen van ‘scratch’ van een logistiek organisatie;
  • Verder ben je; ondernemend, proactief, zelf startend en heb je sterke analytische en adviesvaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de 70K en 90K, aangevuld met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Sonnen Apotheke is een gezond bedrijf waar samenwerking en ontwikkeling belangrijk is;
  • Je krijgt een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en bevoegdheid om deze functie succesvol in te vullen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in