+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

OPERATIONEEL MANAGER INSTALLATIETECHNIEK, TIJDELIJK Echt

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 5.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

OVER DE VACATURE OPERATIONEEL MANAGER
INSTALLATIETECHNIEK TIJDELIJK 2/3 JAAR
Voor de vacature Operationeel manager installatietechniek tijdelijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als Operationeel Manager Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het effectief aansturen van de dagelijkse operationele activiteiten van de vestiging in Midden Limburg.
Taken en Verantwoordelijkheden:
Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van de dagelijkse operationele activiteiten van het bedrijf. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van beleid, afdelingsstrategieën en procedures om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Het bewaken van project- en contractvoortgang, met zorg voor tijdige oplevering binnen het gestelde budget, behoort tot jouw verantwoordelijkheden.
Daarnaast heb je als Operationeel Manager de taak om een positieve werkcultuur te creëren en een veilige werkomgeving te waarborgen.
Op het gebied van personeelsbeleid draag je (mede-)verantwoordelijkheid, inclusief werving, selectie en ontwikkeling van medewerkers. Je onderhoudt nauwe contacten met klanten en leveranciers om een goede samenwerking te waarborgen, acquisitie te doen binnen bestaande opdrachtgevers en klanttevredenheid continu te verbeteren. Daarnaast werk je actief aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf door innovatie en uitbreiding van diensten.
Je bent in staat bent om teams op een effectieve wijze aan te sturen, rekening houdend met de individuele behoeften van medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie voor het bedrijf en haar kernwaarden.
Diepgaande kennis van de installatiebranche en van de geldende veiligheidsvoorschriften zijn essentieel voor het waarborgen van een veilige werkomgeving. Met een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen ben je in staat om complexe situaties te ontleden en passende oplossingen te vinden. Je weet prioriteiten te stellen en meerdere taken tegelijk te managen. competenties.
Je omarmt een innovatieve en strategische denkwijze, waardoor je in staat bent het bedrijf op duurzame wijze te laten groeien en ontwikkelen door middel van vernieuwende benaderingen en uitbreiding van diensten.
OVER DIT BEDRIJF:
Dit familiebedrijf houdt zich bezig met de overgang naar duurzame installaties. Ze zijn werkzaam binnen de woningbouw, woningbeheer en woningrenovatie.

Gevraagd

Voor deze vacature bied jij :
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevante discipline zoals installatietechniek, werktuigbouwkunde, en/of bedrijfskunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie in de installatie- of technische branche, met ervaring in projectmanagement en het leiden van teams.
  • Beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week.
  • Diepgaande kennis van technische installaties en de bijbehorende veiligheidsvoorschriften.
  • Visie op de energietransitie.
  • Bewezen succes in het ontwikkelen en implementeren van beleid en strategie.


Aanbod

Zij bieden jou:
  • Salaris maximaal +- € 5500,- per 4 weken ( € 6000,- per maand).


Salaris

€ 5.500 - € 6.000 p/m
Van de salarisrange kan worden afgeweken

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:
1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook 's avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper':
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in