+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benschop.
Laad meer vacatures

Juridisch engineer Benschop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij degene achter de legalisatie van baanbrekende voertuigen? Sta jij garant voor wettelijke goedkeuringen voor voertuigen die de wereld van transport transformeren? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij degene achter de legalisatie van baanbrekende voertuigen? Sta jij garant voor wettelijke goedkeuringen voor voertuigen die de wereld van transport transformeren? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Juridisch Engineer ligt je focus op het waarborgen van de naleving van internationale regelgeving voor voertuighomologatie in diverse belangrijke markten zoals Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika. Jouw verantwoordelijkheid omvat een grondige verkenning van de regelgeving en normen die gelden in de betreffende landen, waarbij je zorgt dat de voertuigen aan al deze eisen voldoen. Dit houdt in dat je samenwerkt met collega's om innovatieve oplossingen te bedenken die voldoen aan de specifieke wetgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het documenteren van deze oplossingen en het uitvoeren van tests op de voertuigen, vaak in samenwerking met keuringsinstanties. In jouw rol als Homologation Engineer komen verschillende aspecten aan bod, variërend van remprestaties, stuurgedrag, geluidsniveaus, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) tot elektrische aandrijflijnen. Door een diepgaand begrip van deze diverse technische aspecten en regelgeving te combineren, draag je bij aan de ontwikkeling van voertuigen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook uitblinken in prestaties en betrouwbaarheid in diverse omgevingen over de hele wereld.


Over het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde voertuigen, van het ontwerpen en produceren tot aan het leveren toe. Met decennia aan ervaring wordt er iedere dag gestreefd om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten, waarvoor een hechte teamspirit nodig is. Als een hecht familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit van het personeel, worden er dan ook regelmatig personeelsuitjes georganiseerd om de teamspirit te versterken. Hier ben je dan ook geen nummer; je bent een essentieel onderdeel van de organisatie en draag je bij aan het voortdurende streven naar uitmuntendheid. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kleinmetaal;
  • Uitdagende en innovatieve werkomgeving;
  • Professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Bedrijfscultuur gericht op teamwork.
Wat wij vragen
  • Diploma in de HTS-Autotechniek;
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie in de automotive industrie;
  • Kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in