+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Teamleader Bleckmann Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als teamleader ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen Bleckmann Bergen op Zoom. Jij stuurt aan op productiviteit en doet verbetervoorstellen die bijdragen hebben aan de klanttevredenheid. Jij stelt de medewerker binnen het team in staat om de taken zo goed mogelijk en efficiënt mogelijk te kunnen uitoefenen. Daarnaast coacht en motiveer jij jouw medewerkers en kan jij nieuwe medewerkers inwerken. Jij rapporteert aan jouw Supervisor en onderhoudt goede contacten met diverse afdelingen binnen Bleckmann. Zie jij deze werkzaamheden uitvoeren? Ben jij onze nieuwe Teamleader solliciteer dan snel! De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: • Je draagt zorg voor het optimaal functionele van jouw afdeling en je verbetert de productiviteit en efficiëntie. • Je minimaliseert het aantal fouten op jouw afdeling; en je voert voorbeteringen en wijzigingen door mbt werkzaamheden, methoden en werkwijzen. • Je voert overleggen binnen en buiten jouw afdeling, en je vervangt de Supervisor tijdens verlof/ziekte en wilt wellicht in de toekomst doorgroeien naar Supervisor.

Wij bieden:

Je komt te werken in een gezellig team waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen. Ook kun je rekenen op: • Een goed salaris dat aansluit bij de kennis en ervaring die je mee brengt. • Mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en doorgroeien. • Leuke feestjes om successen te vieren. • Jaarlijks een uitnodiging voor een Sample sale. • Dagelijks vers fruit op de werkvloer.

Wij vragen:

Ben jij de topper die we zoeken en herken jij je hierin? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer via onderstaande link! Heb jij MBO werk- en denkniveau en daarnaast kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Heb jij kennis en ervaring opgedaan in een logistieke organisatie, waarbij je ervaring heb opgedaan in het aansturen van warehouse employees en gebruik maakte van warehouse management systemen (bij voorkeur PKMS)? Is kwaliteit procedure uitvoeren in ISO 9001 jou niet onbekend? Is verschillende diensten en of overwerken voor jou geen enkel probleem? Naast bovengenoemde zoeken wij iemand die Verbeteringsgericht is Een echte teamplayer, Klanten begrijpt en tevreden kan stellen Een gevoel voor bedrijfsethiek heeft Een positieve instelling Goede communicatieve vaardigheden En stressbestendig is

Waar ga je werken:

Bleckmann is een expert op het gebied van logistieke totaal oplossingen. We focussen op klanten in fashion & Lifestyle producten en consumer electronics. Bleckmann, opgericht in 1862, is geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment oplossingen. Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar de VS en Azië waardoor Bleckmann zijn klanten over de hele wereld kan bedienen. Op onze vestiging aan de Conradweg in Bergen op Zoom werken we voor twee unieke fashion brands: Patagonia, Inc. is een Amerikaans kledingbedrijf dat duurzame (outdoor)kleding op de markt brengt. Lululemon is een door yoga geïnspireerd, technisch atletisch kledingbedrijf voor dames en heren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in