+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Inpakmedewerker Bleckmann Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.123 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen? Als inpakmedewerker werk je in het hart van het logistiek proces van Bleckmann. Het logistieke proces bestaat uit verschillende deelprocessen en functies. Jij zorgt er met jouw team voor dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. - Je gaat je bezighouden met het verzamelen van de orders; - Je sorteert, telt en beveiligt de kleding; - Je zorgt voor de inbound en outbound van de kleding; - Je gaat je bezighouden met het scannen en ompakken van de goederen. We zoeken jou: iemand die ons team nóg sterker maakt! Kom werken bij Bleckmann, waar je talent wordt gezien, je bijdraagt aan succes en plezier in je werk voorop staat!

Wij bieden:

Waarom werken bij Bleckmann? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving? Dan is de functie Inpakmedewerker Bleckmann iets voor jou! Bij ons verdien je een aantrekkelijk salaris van ongeveer € 2123 bruto per maand voor een 40 uur durende werkweek. Op onze locatie in Bergen op Zoom zijn er nog veel meer extra voordelen. Denk aan gratis parkeergelegenheid recht voor de deur, een constante voorraad van vers fruit én een gezellige sfeer met gratis koffie en thee en dat is nog niet alles. 1 keer per jaar is er een sample sale waarbij je toegang krijgt tot bekende merken tegen geweldige kg prijzen en als de afstand tussen je huis en werk 10 km of meer is, ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,10 per km. Daarnaast is jouw groei belangrijk voor ons en daarom bieden we ook volop doorgroeimogelijkheden binnen een multiculturele werkomgeving. Kom jij ons team versterken bij Bleckmann?

Wij vragen:

Wat verwachten wij van jou als inpakmedewerker bij Bleckmann? Als inpakmedewerker bij Bleckmann in Bergen op Zoom speel je een cruciale rol in het verzendklaar maken van onze producten. Werk je nauwkeurig, scherpzinnig en ben je in het bezit van een goede doorzettingsvermogen? Dan ben je mogelijk de ideale kandidaat voor deze fulltime baan. Wat vragen we van je? - Goede beheersing van de Nederlandse / Engelse taal - Je bent in staat om fysiek werk uit te voeren - Beschikbaarheid voor 40 uur per week - Betrouwbaar en accuraat - per direct beschikbaar - ervaring als inpakmedewerker is een pre geen vereiste

Waar ga je werken:

Bleckmann is 's werelds snelst groeiende werkgever in de logistiek met focus op mode en lifestyle markten. In het magazijn is het altijd een drukte van belang, omdat de orders op tijd het magazijn uit moeten. Maar dit doe je zeker niet alleen. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s die samen iedere dag tot een goed eind brengen in een leuke sfeer met altijd een muziekje op de achtergrond.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in