+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenbergen (NB).

Inpakker Steenbergen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,97 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al willen weten hoe het is om Koekiemonster te zijn? Bij Europastry in Steenbergen maak je dit mee! Als inpakker werk je met de lekkerste koekjes en muffins. Je krijgt een goed salaris en kans op een vast contract. Ook zijn er extra toeslagen en reiskostenvergoeding. Je werkt in een gezellig team en er zijn kansen om door te groeien. Je helpt mee om verse producten in te pakken en zorgt dat alles er netjes uitziet. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Altijd al willen weten hoe het is om Koekiemonster uit Sesamstraat te zijn? Wie niet?! Maar JIJ krijgt de kans door te werken als inpakker bij Europastry in Steenbergen! Je bent omringd door meer koekjes en muffins dan je je kan bedenken. En, je krijgt er ook nog voor betaald! Een top salaris van €14,97 bruto per uur. Lekker toch! Lees snel meer over deze overheerlijke vacature als inpakker.

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €14,97 bruto per uur. (18+)
  • Salarisverhoging naar €15,43 bruto per uur!
  • Kans op vast contract!
  • Reiskostenvergoeding.
  • Extra toeslagen van 38 of 39%!
  • Doorgroeimogelijkheden tot operator.
Wie ben jij

Jij bent helemaal klaar om aan de slag te gaan als inpakker bij Europastry. Je kan je goed verstaanbaar maken in het Nederlands of Engels en verder:

  • Woon je in een straal van 25 km van Bergen op Zoom
  • Heb je je eigen vervoer om naar het bedrijf te komen
  • Ben je beschikbaar om te werken in 5 ploegen (06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00)
Wat ga je doen

Jij zorgt er als inpakker voor dat de McDonalds en KFC altijd verse koekjes hebben! Hoe ga je dat doen? Nouuu, samen met je collega’s ga je aan de lopende band producten inpakken. De koekjes hebben nog een heerlijke verse geur wanneer jij ze in doosjes stopt! Deze mag je vervolgens dichtplakken en doorschuiven op de band. Band vol? Dan mag alles op de pallets worden geplaatst. Daarnaast zorg je er als inpakker ook voor dat je genoeg verpakkingsmateriaal hebt en dat je werkplek er tip top uitziet!

Waar ga je werken

Europastry, zo heet het bedrijf dat de heerlijkste koekjes en muffins maakt voor grote bedrijven als McDonalds, KFC en de Lidl! Op de locatie Steenbergen ken je binnen de kortste keren al je collega’s en is het een en al gezelligheid op de werkvloer. Lekkere producten, goed salaris en gezellige collega’s - dat is waar je zal gaan werken! Europastry is alleen niet aansprakelijk voor eventuele koekjes-verslavingen die uit dit werk volgen ;)

Sollicitatie

Klinkt toch heeeerlijk?! Wie weet bestel je de volgende keer dat je langs de McDrive gaat wel je eigen ingepakte koekje of muffin! :) Solliciteer direct als inpakker we nemen binnen één werkdag contact met je op! Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in