+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

USP/DSP Operator Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MY Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als USP/DSP Operator werk je aan duurzame gewasbescherming met natuurlijke alternatieven. Je speelt een belangrijke rol in het proces van het kweken en verkrijgen van microbiologische organismen. Je werkt in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat en open staat om van elkaar te leren. Er is een bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarde: een bereikbaarheidsdienst regeling waarbij je alle benodigdheden krijgt om naar het werk te gaan als er storingen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Duurzame gewasbescherming, dat is de toekomst, met natuurlijke alternatieven voor chemische bestrijdingsmiddelen! Als USP/DSP operator lever je daar een belangrijke bijdrage aan, hieronder lees je hoe:


Profiel kandidaat

Je werkt op de productieafdeling Micro, samen met 9 enthousiaste collega’s. Je hebt regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen, zoals QA/QC en technisch medewerkers.
Je werkt met een grote diversiteit aan USP fermentoren (wel 20 verschillende, meestal 20.000 liter), dit zijn grote ketels/vaten die worden gebruikt voor het verkrijgen van schimmel- en nematoden producten. Het kweken (dit wordt het USP proces genoemd), verkrijgen (oogsten, wordt het DSP proces genoemd) en conserveren van deze microbiologische organismen is een bijzonder en interessant proces!
Als USP/DSP Operator ben je verantwoordelijk voor het controleren en uitvoeren van dit hele proces. Je bewaakt de processen en stelt de procesvariabelen bij binnen bepaalde regelgrenzen. Hierbij werk je nauw samen met collega operators. Je bent betrokken bij het schrijven van procedures en voert deze correct uit. Ook heb je oog procesverbeteringen en kom je met voorstellen hiervoor. Je controleert de apparatuur waarmee je werkt en plant onderhoud in aan de apparaten in overleg met de technisch medewerkers.

Je werkt op reguliere werktijden op werkdagen. Pieken in de productie kunnen maken dat je soms in verschoven diensten moet werken (reikwijdte tussen 6:00 en 22:00 uur). Er is een regeling waarbij je eens in de 4 à 5 weken een week bereikbaarheidsdienst hebt. Je krijgt hiervoor alle benodigdheden (incl. auto) om te zorgen dat je naar het werk kunt gaan als er storingen of problemen zijn.


Bedrijfsprofiel

In het team staat iedereen voor elkaar klaar en men staat open om van elkaar te leren. Daarom is het belangrijk dat jij goed kan samenwerken, kritisch naar je eigen werk durft te kijken, sociaal, collegiaal en flexibel bent. Je vindt het geen probleem om voor je collega in te vallen, langer door te werken om op die manier een klus samen tot een goed eind te brengen.
Feedback geven en ontvangen is belangrijk om elkaar beter te maken en scherp te houden.
Je bent goed in plannen en organiseren en vindt het leuk om met een grote diversiteit aan fermentoren te werken. Je bent een echte aanpakker.

Opleiding en ervaring

  • Je hebt minimaal een MBO biologisch gerelateerde opleiding (VAPRO of laboratorium)
  • Je hebt ervaring binnen een pilot plant of productie omgeving
  • Je hebt een (basis)kennis van en praktische ervaring met USP of DSP, bioreactoren, en/of fermentoren en ook met kalibratie- en schoonmaakprocessen
  • Je hebt ervaring met (ultra) filtratie technieken
  • Je beschikt over kennis van procesbesturingssoftware en Excel
  • Je beheerst de Nederlands taal goed en Engels op professioneel niveau

Arbeidsvoorwaarden

Koppert is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Wereldwijd zetten zij zich in voor gezonde, weerbare en vitale gewassen. Ze willen bijdragen aan een betere gezondheid van mens en planeet. Daarom werkt Koppert samen met de natuur en maken ze de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Er worden natuurlijke vijanden gebruikt om plagen te bestrijden, hommels voor bestuiving en micro-organismen en biostimulanten die gewassen ondersteunen, beschermen en versterken.
Telers wereldwijd gebruiken de producten en kennis van Koppert om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. De holistische benadering is wat hen onderscheidt. Verbetering van de plantgezondheid zowel boven als onder de grond. Alle oplossingen ondersteunen één doel: 100% duurzame landbouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in