+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel-Enschot.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE evenementen Berkel-Enschot

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

J & R Trucking

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
J & R Trucking

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en werk je graag in een klein team? Bij ons, J & R Trucking, is elke dag anders. Je rijdt met je eigen vrachtwagen naar festivals en evenementen in de Benelux. In de zomer is het extra leuk, want dan is het festivalseizoen. Maar ook buiten die tijd beleef je veel. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar als je liever 4 dagen werkt, kan dat ook. We zoeken chauffeurs die klantvriendelijk zijn en van aanpakken weten. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Voel jij je thuis in een klein sfeervol team van chauffeurs? Ben je opzoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan ben je bij J & R Trucking aan het juiste adres! Als vrachtwagenchauffeur rijdt je met jou vaste wagen afwisselende routes door de Benelux.

Als vrachtwagenchauffeur bij J & R stap jij in de leuke wereld van festivals en evenementen. Met gevarieerde ritten door de Benelux, is elke werkdag een feestje! Van mei tot en met september is het hoogseizoen, gedurende deze periode worden er alleen maar evenementen gereden. Buiten dit seizoen rijdt je ook andere ritten. Ook bij deze ritten is geen dag hetzelfde! Deze dagritten worden maandag t/m vrijdag gereden. Lijkt dit je ideale baan maar wil je graag 4 dagen of in het weekend werken? Neem ook dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

J & R Trucking bestaat inmiddels meer dan 13 jaar en bestaat uit een hecht en jong team van 9 enthousiaste fulltime chauffeurs. Daarbij kent het ook meerdere flexibele oproepkrachten die in overleg op doordeweekse dagen, avonden en in het weekend werken. J & R Trucking vindt zijn personeel belangrijk en in overleg kan er veel. Het enige wat er voor teruggevraagd wordt is een professionele, klant- en servicegerichte houding en flexibiliteit. Immers the show must go on!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint meestal tussen 5.00 en 6.00 uur, afhankelijk waar je eerste adres is. Nadat je de sleutel en benodigde papieren hebt gepakt, kan je eerst een bak koffie pakken. Daarna gaat de werkdag echt van start. Als chauffeur bij J & R Trucking rijdt je met je vaste DAF met verschillende opleggers diverse goederen van & naar allerlei festivals en evenementenlocaties in Nederland + België. Soms gebruik je een kooiaap of een Manitou om te laden/lossen en de andere keer gebruik je de laadklep. Dat maakt het werk lekker afwisselend.

J & R Trucking is een erkend leerbedrijf! Weinig ervaring hoeft dus geen bezwaar te zijn. Ben jij die enthousiaste chauffeur waarna wij op zoek zijn? Houd je van afwisseling en heb je een flexibele werkhouding? Beschik je over een klantvriendelijke- en servicegerichte houding en ben je fysiek fit? Dan is dit misschien wel jouw droombaan!



Gevraagd

Wat vragen wij van jou?

-Rijbewijs CE/code 95 is een must.
-Adr is een pré.
-kooiaap certificaat is een pré.
-Klantgericht (service vinden wij belangrijk).
-Bij goed functioneren een vast contract.

Uiteraard krijg je voor al jouw harde werken ook wat terug: - iedere maand krijg je stipt op tijd je uren uitbetaald volgens CAO, schaal D - Een collegiaal team - Vaste DAF trekker - Jaarlijks 3 a 4 teamactiviteiten - Vakantiedagen conform CAO. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je deel uitmaken van het leuke J & R Team of heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op!


Salaris

TLN CAO schaal D
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in