+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Leerling onderhoudsmonteur (Staalproductie) Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CRS Engineering

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.850 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf in de staalindustrie met geavanceerde geautomatiseerde machineparken? Sluit je aan bij ons team en word een expert in het onderhouden en repareren van deze hypermoderne machines.

Jouw taken:

1. Installatie en Onderhoud: Leer hoe je geautomatiseerde machines correct installeert en onderhoudt om een continue productie te garanderen.
2. Probleemoplossing: Werk samen met ervaren technici om technische uitdagingen te identificeren en op te lossen, zodat onze productie soepel blijft verlopen.
3. Volgen van Onderhoudsprocedures: Leer de voorgeschreven procedures om de machines in topconditie te houden en te voldoen aan strikte veiligheidsnormen.
4. Teamwerk: Werk nauw samen met andere teamleden om een efficiënte en veilige werkomgeving te handhaven.


Gevraagd

Wat we van jou verwachten:

- Technische Vaardigheden: Heb je een diploma in mechanica, elektrotechniek of een vergelijkbare discipline, of heb je aantoonbare ervaring in het onderhouden van geautomatiseerde machines.
- Enthousiasme: Toon een sterke motivatie om te leren en jezelf te ontwikkelen als technisch specialist in de staalindustrie.
- Communicatieve Vaardigheden: Goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel om effectief te kunnen communiceren met collega's en leidinggevenden.


Aanbod

Wat wij bieden:

- Leertraject: Begin met een competitief salaris tot €3850 en krijg de kans om je te specialiseren in het onderhoud van geautomatiseerde machineparken binnen een stimulerende werkomgeving.
- Ondersteuning: Ontvang continue begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière vooruit te helpen.
- Groeimogelijkheden: Grijp de kans om door te groeien binnen ons bedrijf en hogere posities te bereiken.
- Jaarlijkse Bonus: Word beloond voor je inzet met een jaarlijkse bonus als blijk van waardering voor je bijdrage aan ons team.
- Vakantievoordelen: Geniet van vakantiedagen en vakantietoeslag om te ontspannen en op te laden naast je werkverplichtingen.
Locatie: Beverwijk

Voor meer informatie:

Neem contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 010 261 3393 voor vragen over deze uitdagende positie. Grijp deze kans om een expert te worden in het onderhoud van geautomatiseerde machineparken in de staalindustrie en deel uit te maken van ons gepassioneerde team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in