+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Financieel administratief medewerker Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als allround medewerker Financiële Administratie speel je een belangrijke rol in het beheren van inkomende en uitgaande facturen. Je werkt aan het automatiseren en digitaliseren van processen. Samen met vier collega's zorg je voor de boekhouding van meerdere vestigingen. Je taken omvatten het opstellen van facturen, contact met klanten over betalingen, en het verwerken van financiële gegevens. Je komt te werken in een omgeving met kansen voor persoonlijke groei. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als allround medewerker Financiële Administratie draag je verschillende verantwoordelijkheden binnen de administratieve taken. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van de soepele doorstroming van zowel inkomende als uitgaande facturen. Dit omvat niet alleen het streven naar verdere automatisering en digitalisering van het factureringsproces, maar ook het optimaliseren van de efficiëntie van de werkomgeving. Je maakt deel uit van een afdeling bestaande uit vier collega's die de boekhouding beheren voor vier vestigingen.

Jouw taken omvatten onder andere het opstellen en verifiëren van uitgaande facturen op basis van regiebonnen, het benaderen van klanten voor verduidelijking over betaling statussen, het boeken en controleren van inkoopfacturen, het verwerken van bankmutaties in het ERP-pakket (Navision 4PS), het beheren van communicatie via e-mail en telefoon met klanten en leveranciers, het beantwoorden van telefoongesprekken en het verstrekken van toelichting over factuur statussen, en het uitvoeren van diverse andere administratieve taken.


Wat wij bieden
  • Een fulltime dienstverband (40 uur)
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Een dynamische werkomgeving met leuke collega's
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
Wat wij vragen
  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van financiële administratie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede kennis van Excel en boekhoudkundige software
  • Accuraat, stressbestendig en proactief
Over het bedrijf

Dit bedrijf regelt alles van A tot Z als het gaat om de bouw van complete duurzame ventilatie installaties voor winkels, woningen, utiliteitsgebouwen, gezondheidszorg, scholen of parkeergarages. Hier zijn ze al jaren lang een grote speler in de markt in. Vanaf de voorkant maken ze goede ontwerpen voor projecten om uiteindelijk de beste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast bieden ze als service aan om de ventilatiesystemen te onderhouden bij bijvoorbeeld schade. Ook reinigen ze de ventilatiesystemen, zodat bacteriën niet verspreid worden. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in