+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Medewerker - Hotellerie Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van hospitality en finance, waar teamwork en gezelligheid hand in hand gaan. Start je dag met een heerlijke kop koffie, werk samen met het finance team aan debiteuren- en crediteurenadministratie, bereid betalingen voor en onderhoud contact met klanten over facturen. Je dag vliegt voorbij terwijl je efficiënt en effectief bijdraagt aan de financiële processen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Werken in de hospitality staat voor teamwork én gezelligheid, wat je dan ook terugvindt in je werk.

Je start de dag met een heerlijke kop koffie of thee en neemt dag door met het finance team. Nadat je de mails hebt beantwoord van de hotels moeten de betalingen voorbereid worden. Wanneer dit af is, neem je dit door met de assistent financial controller. Hierna kijk je naar de stand van de accounts receivable lijst en het valt je op dat er een bedrijf is waarbij een factuur lang onbetaald is. Hierover neem je contact op met het bedrijf. Je krijgt te horen dat de factuur volgende week betaald gaat worden. Je hebt nog wat actiepunten open van de balanscontrole die is gedaan. Hierna is de dag alweer voorbij, het is voorbij gevlogen!

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Debiteuren- en crediteurenadministratie;
  • Betalingen klaarzetten;
  • Contact met klanten met betrekking tot facturen.


Gevraagd

  • Ervaring op een financiële afdeling van een hotel als income auditor, accounts payable of receivable medewerker is een pré;
  • Je bent sterk in de Nederlandse en Engelse taal, in gesprek en schrift;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden die je nodig hebt in de communicatie met de hotels die je dagelijks hebt;
  • Je hebt cijfermatig inzicht en werkt accuraat, zodat onregelmatigheden je snel opvallen. Je vindt het leuk om met Excel te werken;
  • Je bent assertief en leergierig, waardoor je snel nieuwe werkzaamheden erbij kan krijgen en jouw leercurve blijft stijgen;
  • Je hebt passie voor de hospitality en ervaring in hotels, waardoor je een goed begrip hebt van wat er speelt in een hotel.


Aanbod

Er wordt een marktconform salaris geboden op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt, dit ligt tussen de € 2200 en € 2700 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er zij mooie secundaire voorwaarden, waar wij jou graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Ervaring binnen de financiële administratie in de Hotellerie? Dan zoeken wij jou!

Met je kennis, ervaring en passie voor de hospitality kan je hier een bijdrage leveren aan de groei van de hotels. Voor een hotelketen met een collectie aan diverse prachtige hotels in Nederland en België zoeken wij een financieel administratief medewerker, voor het kantoor in Amstelveen. Samen met het team zorg je ervoor dat de financiële processen zo soepel mogelijk verlopen.

Waar wacht je nog op? Reageer snel en wellicht spreken wij elkaar binnenkort!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in