+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Financieel administratief/Secretarieel medewerker (20-36 uur) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stichting Nefrovisie

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.832 - € 3.824 p/m

Vacature in het kort

Als echte teamplayer met een passie voor financiën en ondersteuning, speel je een cruciale rol in de verbetering van de zorg voor nierpatiënten. Je taken omvatten de volledige financiële administratie, secretariële ondersteuning, en het plannen en notuleren van vergaderingen. Je werkt nauw samen met een klein, hecht team en wordt ondersteund door de controller. Ontdek hoe jouw bijdrage direct impact heeft op de zorgsector. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de collega die van cijfers houdt en daarnaast ook nog de ambitie heeft om anderen te ondersteunen bij hun werk, dan zijn wij op zoek naar jou!
Als echte teamplayer die op meerdere borden kan schaken en creatief kan meedenken, vervul jij een centrale rol bij de financiële administratie en de ondersteuning van het hele team. Daarmee draag je bij aan de verbetering van de zorg van nierpatiënten in Nederland.

Wat worden je werkzaamheden?
Naast het voeren van de financiële administratie, bied je ook secretariële ondersteuning aan het hele team. Concreet betekent dit dat je o.a. de volgende werkzaamheden zult uitvoeren:
  • Verzorgen van de gehele financiële administratie, zoals het boeken van inkoopfacturen, bankboekingen, facturering en debiteurenbeheer, urenregistratie, betalingen, project- en salarisadministratie et cetera.
  • Voorbereiden van de BTW aangifte en financiële jaaroverzichten voor en voert overige voorbereidende werkzaamheden uit samen met de Controller.
  • Levert mutaties aan t.b.v. de salarisverwerking en voert de controle uit op de loonjournaalposten.
  • Plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen.
  • Ontvangen van bezoekers en behandelen binnenkomende telefoongesprekken, mail en post.
  • Leveren van facilitaire ondersteuning en verzorgen van inkoop van kantoorartikelen.
Omdat wij een kleine organisatie zijn, is er intensieve samenwerking tussen alle teamleden waarbij je wordt ondersteund door de controller.

Over ons
Nefrovisie ondersteunt de samenwerking tussen artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners en patiëntenorganisaties in het optimaliseren van de zorg voor nierpatiënten. Dit doen wij met een landelijk kwaliteitssysteem dat is gericht op het hele zorgtraject: vanaf het moment van nierfalen tot en met dialyse en/of transplantatie. Dit kwaliteitssysteem bestaat uit twee onderdelen: de registratie Nefrodata en de beroepsinhoudelijk kwaliteitsvisitatie. In de ontwikkeling van ons kwaliteitssysteem is Nefrovisie vaak een voorbeeld geweest voor andere sectoren in de zorg.
Door registratie en visitatie hebben wij zicht op goede voorbeelden in de zorgverlening. Wij stimuleren vernieuwingen in de zorg, onder andere door deze praktijkvoorbeelden aandacht te geven. Lees meer over onze missie in het Beleidsplan 2022-2024 Nefrovisie.
Nefrovisie is lid van de Samenwerkende Kwaliteitsregistraties (SKR). Er werken 9 mensen voor Nefrovisie. Wil je weten wie je collega’s worden? Kijk dan op



Gevraagd

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een teamplayer die op meerdere borden kan schaken en creatief kan meedenken met het hele team. Daarnaast vragen wij:
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Vakkennis op gebied van het voeren van de financiële administratie
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Ervaring met notuleren is een pre.
  • Computer vaardigheden: AFAS, Microsoft Office, Excel en Word.
  • Integriteit en betrouwbaar
  • Een pro-actieve houding en zelfstandigheid.


Aanbod

Wat bieden wij?
Een prettige werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen Bij Nefrovisie wordt thuiswerken en werken op kantoor (naast Utrecht CS) gecombineerd. Je krijgt de mogelijkheid om werk en privé naar wens te combineren. De functie betreft een dienstverband van 20 tot 36 uur. Dagen en werktijden zijn in overleg.
De arbeidsvoorwaarden volgen de CAO Ziekenhuizen en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (bruto maandsalaris FWG 45 €2.832 – €3.824 o.b.v. 36 uur). NB Per 1 juni 2024 worden de salarissen met 5% verhoogd conform CAO Ziekenhuizen.

Belangstelling?
Voor meer informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Sascha Aelbers (telefoon: 088-7705500). Je kunt je motivatie en je curriculum vitae voor 1 juni per mail sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je sollicitatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in