+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie rijd je in een nieuwe vrachtwagen en begin je vroeg in de ochtend. Je laadt zelf de vrachtwagen, maar alles staat al klaar. Je brengt producten naar horecagelegenheden en hebt vaak dezelfde route. Je leert je klanten goed kennen. Het werk is niet moeilijk, want de goederen zijn op rolcontainers. Soms krijg je hulp van een bijrijder. Je kunt kiezen of je 4 of 5 dagen per week werkt. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een chauffeursbaan waar jij een spiksplinternieuwe vrachtwagen bestuurt en waar jij in 4 dagen een goed salaris verdiend? Lees dan snel verder!


Jouw werkdag start tussen 06:00 en 07:00. Jouw splinternieuwe vrachtwagen staat klaar aan het dock. Omdat jij als Chauffeur C verantwoordelijk bent voor de lading en het prettig vindt om te weten hoe de auto geladen en gezekerd is, laad jij de vrachtwagen zelf. Uiteraard is alles netjes klaargezet door jouw collega's van de nachtploeg en is het een kwestie van de containers in de laadbak rollen.

Jij vervoert producten welke bestemd zijn voor de horeca in regio groot Noord-Holland. Je kan hierbij denken aan dozen borrelnootjes, afbakstokbroden en speciaal bieren. Als Chauffeur C heb jij in de regel een vaste route. Hierdoor ken jij jouw klanten en jouw klanten kennen jou, zij weten hoe jij je koffie drinkt en met welke lekkernij ze jou blij maken. De goederen staan op rolcontainers en zijn makkelijk te verplaatsen. Voor losse kratten ben jij voorzien van goed hulpmateriaal zoals een steekwagen.

Indien er veel besteld is, de adressen geen goede losfaciliteit hebben of er extra stops zijn ingepland krijg jij hulp en ga jij samen met een bijrijder de klus klaren.

Op een gemiddelde werkdag bezoek jij als Chauffeur C 15 a 18 klanten. Jouw werkdag eindigt rond 16:00, je bent dan terug op de zaak.

Jij werkt verdeeld over maandag t/m zaterdag 5 dagen per week. werk je liever 4 dagen, dan is dit ook mogelijk. 



Gevraagd

Jij bent

  • In het bezit van rijbewijs C;
  • In staat fysiek werk te verrichten (tot 25kg);
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.


Aanbod

  • Teamflex biedt jou de mogelijkheid om onderdeel te worden van deze mooie organisatie;
  • Een gedegen inwerktraject en bijscholing on the job zijn onderdeel van jouw loopbaan;
  • Jij verdient afhankelijk van jouw ervaring €2800 a €3000 bruto per maand, hier bovenop ontvang jij vakantiegeld en toeslagen.


Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf welke goed voor zijn mensen zorgt. Dit zie je terug in bijvoorbeeld het altijd keurig verzorgde wagenpark, de goede hulpmiddelen en de behulpzaamheid van het team. Daarnaast ben jij verzekerd van uitstekende personeelsfaciliteiten zoals een mooie kantine met gratis fruit, een sportschool op de zaak en een vaste fysiotherapeut welke je tips kan geven over een gezonde werk-privebalans.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in