+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Biervliet.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Landbouwmachines Biervliet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.150 - € 4.850 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Servicemonteur Landbouwmachines ben jij het belangrijkste voor boeren. Je dag begint met het plannen van je werk en het klaarmaken van je gereedschap. Dan ga je naar de boerderijen toe. Daar kijk je goed naar de machines en maak je ze weer in orde als er iets mis is. Je praat ook met de boeren over hoe ze hun machines het beste kunnen gebruiken. Na je werk maak je alles netjes en zorg je dat alle papieren kloppen. Zo help je de boeren en zorg je dat ze blij zijn met je werk. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij het kloppende hart zijn van de agrarische sector? Als Servicemonteur Landbouwmachines krijg je de kans om jouw passie voor techniek te combineren met de dynamiek van het platteland. Stap in deze uitdagende rol en zorg ervoor dat boeren altijd op hun machines kunnen vertrouwen!


Wat ga je doen?

Als Servicemonteur Landbouwmachines begint je werkdag vaak met het plannen van je routes en het verzamelen van de benodigde gereedschappen en onderdelen voor de geplande servicebezoeken. Je vertrekt naar de locatie van de eerste klant, waar je hartelijk wordt ontvangen door de landbouwer. Je voert een grondige inspectie uit van de landbouwmachines, waarbij je de werking en prestaties van verschillende componenten controleert. Als je problemen ontdekt, ga je systematisch te werk om de oorzaak te achterhalen en de nodige reparaties uit te voeren. Je maakt gebruik van je technische expertise en ervaring om efficiënt en effectief oplossingen te vinden.

Tijdens het uitvoeren van de reparaties communiceer je duidelijk met de klant over de geconstateerde problemen en de voorgestelde oplossingen. Je geeft advies over preventief onderhoud en optimalisatie van de machines om toekomstige problemen te voorkomen. Na het afronden van de servicebezoeken zorg je ervoor dat alle benodigde documentatie nauwkeurig wordt ingevuld en dat de klant tevreden is met het geleverde werk. Je neemt de tijd om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Terug op kantoor rapporteer je over de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele bijzonderheden aan je leidinggevende. Je bereidt je voor op de volgende werkdag door nieuwe serviceafspraken in te plannen en eventuele benodigde onderdelen te bestellen. Met je toewijding en vakmanschap lever je een waardevolle bijdrage aan het soepel verlopen van de landbouwactiviteiten van je klanten, waardoor je hun vertrouwen wint en langdurige relaties opbouwt.


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan landbouwmachines;
  • Diagnostiseren en oplossen van mechanische, elektrische en hydraulische storingen;
  • Uitvoeren van preventief onderhoud bij de klant op locatie;
  • Adviseren van klanten over optimale machineprestaties en onderhoudsprocedures;
  • Documenteren van uitgevoerde werkzaamheden en het bijhouden van het serviceverleden;
  • Zorgdragen voor een goede communicatie met klanten en het bieden van technische ondersteuning.


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde opleiding op mbo-3 niveau in een technische richting;
  • Relevante werkervaring binnen een servicegerichte functie;
  • Oplossingsgericht, klantgericht en zelfstandigheid zijn eigenschappen die bij jou passen;
  • Proactieve houding is voor jou geen probleem;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector. Ze richten zich met name op innovatieve oplossingen voor het efficiënt oogsten en verwerken van gewassen, zoals bieten en aardappelen. Hun machines worden wereldwijd gebruikt door boeren en agrarische bedrijven om de productiviteit te verhogen en de arbeidsintensiteit te verminderen. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid blijft het bedrijf streven naar vooruitgang en uitmuntendheid in de landbouwtechnologie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in