+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Infra Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van cruciale infrastructuur als medior servicemonteur in de regio Goes. Werk aan belangrijke systemen zoals bruggen en tunnels, los problemen op en maak dingen beter. Je komt in een team van mensen die graag werken en samenwerken. Je praat met collega's en klanten en bedenkt slimme oplossingen voor moeilijke dingen. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. Je werkt met nieuwe technologieën om het werk goed te doen en milieuvriendelijk te zijn. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de wereld van cruciale infrastructuur als medior servicemonteur infra in de regio Goes! Werk aan essentiële systemen zoals bruggen en tunnels, los storingen snel op en verbeter de efficiëntie. Je werkt in een gemotiveerd team, communiceert met interne afdelingen en klanten, en biedt innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Klaar voor een dynamische uitdaging waar jouw expertise het verschil maakt? Solliciteer nu!


Waar ga je werken?

Bij deze opdrachtgever in Goes richten ze zich op het zorgvuldig onderhouden, renoveren en bouwen van elektrotechnische installaties en infrastructuur door heel Nederland. Als medior Servicemonteur Infra krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan uitdagende projecten waarbij je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en een positieve impact kunt hebben op de duurzame bereikbaarheid van Nederland. Het team van toegewijde professionals werkt samen aan het bevorderen van innovatie en technologische vooruitgang, waarbij ze de nieuwste tools en systemen gebruiken om efficiënt en milieuvriendelijk te werken. Je krijgt niet alleen de kans om je expertise te tonen, maar ook om te groeien en bij te dragen aan omvangrijke infrastructuurprojecten die het land vormgeven. We waarderen teamwork, samenwerking en het delen van kennis en ervaring, wat essentieel is voor het succes.


Wat ga je doen?

Als medior servicemonteur infra in de regio Goes ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van elektrotechnische installaties op belangrijke infrastructuurlocaties, zoals bruggen en tunnels, en het snel oplossen van storingen. Je werkt nauw samen met collega's, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Communicatie met zowel interne teams als klanten is cruciaal, omdat je het visitekaartje van het bedrijf bent. Je voert gedegen analyses uit om complexe problemen te identificeren en biedt doeltreffende oplossingen. Met jouw toewijding zorg je ervoor dat het werk altijd tot in de puntjes wordt uitgevoerd, zelfs tijdens storingsdiensten waarbij snelle actie vereist is.


Wat verwachten wij van jou?

Als medior Servicemonteur Infra verwachten wij dat je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4 in Elektrotechniek, Mechatronica of Installatietechniek, samen met een solide technische achtergrond en minimaal 3 jaar ervaring in het onderhouden, repareren en optimaliseren van elektrotechnische installaties en infrastructurele objecten. Je bent in staat om zelfstandig complexe storingen te analyseren en op te lossen, met een proactieve houding en de vaardigheid om verbeteringen voor te stellen en efficiënte oplossingen te implementeren. Communicatief vaardig en goed in teamwerk, ben je flexibel en bereid om storingsdiensten te draaien, waarbij je altijd aandacht hebt voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Een goede werkethiek, VP aanwijzing en CO-certificering zijn essentieel, evenals het bezit van of de bereidheid om een VCA-certificaat te behalen.

Sluit je aan bij ons team, in de regio Goes, van toegewijde professionals en zet jouw expertise in om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van Nederland! Solliciteer vandaag nog en maak de volgende stap in je carrière als medior Servicemonteur Infra.


Wat kun je van ons verwachten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Servicemonteur Infra in de regio Goes:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2.700 en € 3.900 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metalektro;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in