+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Biervliet.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Biervliet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze functie ben jij de held die ervoor zorgt dat onze machines altijd goed werken. Je lost problemen op en zet de machines aan de praat. Jouw kennis en kunde helpen ons team om nog beter te worden. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook extra voordelen, zoals de kans om te groeien en je eigen servicebus te gebruiken. Dit is meer dan een baan, het is een avontuur met veel mogelijkheden. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de motor achter het soepel draaien van onze GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) machines. Je bent als een detective die storingen opspoort en ze als een ware technische held weet te verhelpen. Maar je doet meer dan alleen problemen oplossen; je zet ook machines in bedrijf en zorgt ervoor dat ze op volle kracht kunnen draaien.

In ons team ben jij de technische goeroe die altijd een oplossing paraat heeft. Of je nu zelfstandig aan het werk bent of samenwerkt met je collega's, jouw expertise tilt onze service naar een hoger niveau.


Wat wij bieden

Wat wij bieden is niet zomaar een baan, maar een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. En natuurlijk belonen we jouw inzet met een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zelfs de mogelijkheid om je eigen servicebus te hebben, volledig uitgerust voor jouw werkzaamheden. Kortom, bij ons krijg je niet alleen een baan, maar een avontuur vol kansen en uitdagingen.


Wat wij vragen

Je achtergrond in motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied, gecombineerd met minstens 3 jaar praktijkervaring, maken jou de ideale kandidaat. Maar het is niet alleen je technische knowhow die telt; jouw klantgerichte houding, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit maken echt het verschil. 


Over het bedrijf

-

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in