+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.

Bekkenfysiotherapeut, regio Bodegraven Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons team in de bekkenfysiotherapie. We bieden je de kans om samen te werken en veel te leren van je collega's. Je kunt gebruik maken van speciale apparatuur en ruimtes om patiënten te helpen. Ook is er de mogelijkheid om met andere zorgverleners samen te werken en je netwerk uit te breiden. We bieden goede salaris en extra voordelen, zoals reiskostenvergoeding en een budget voor trainingen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Vanwege het vertrek van één van onze bekkenfysiotherapeuten is onze opdrachtgever in Bodegraven op zoek naar een nieuw teamlid dat hét aanspreekpunt wil worden van de bekkenfysio in de regio. Je komt te werken voor 16 tot 36 uur in een leuk en enthousiast team van 13 gespecialiseerde fysiotherapeuten. Je kan veel gebruikmaken van de kennis en kunde in het team om zo jouw patiënt de beste zorg te geven. Ook staat de MAPLe voor je klaar.

Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het echo-apparaat bij de gynaecologie in Bodegraven. Je krijgt de tijd en ondersteuning om deze samenwerking te intensiveren. Ook is het mogelijk om ZwangerFit en MamaFit te begeleiden in onze praktijk. Ben jij de therapeut die dit verder oppakt?

Fysiotherapie Keulen en Brusse is een praktijk met hart voor kwalitatief goede zorg. Ze matchen de patiënten bij de therapeut die de klacht het beste kan behandelen, maar maken graag gebruik van elkaars expertise. Zo kunnen ze de patiënten zo duurzaam en volledig mogelijk helpen bij het vervullen van hun hulpvraag.

De praktijk heeft vijf locaties, waarvan de hoofdlocatie jouw primaire werkplek wordt. Hier heb je onder andere de beschikking over een ruime behandelkamer, fitnesszaal én een gymzaal.


Wie zoeken ze?

  • Een enthousiaste, gedreven bekkenfysio, geregistreerd binnen het NVFB.
  • Uren zijn in overleg. Tussen de 16 en 36 uur is bespreekbaar.
  • Bereidheid om met MAPLe te werken en dry needling of echo te gebruiken.
  • Een therapeut die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een professioneel en gezellig team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en graag samenwerkt.
  • Een therapeut die zich wil aansluiten bij Keurmerk Fysiotherapie (of al aangesloten is).
Wat bieden ze?

  • Je krijgt goede faciliteiten om je therapie te ondersteunen.
  • Je krijgt een directe collega bekkenfysiotherapeut, dus de mogelijkheid om te sparren.
  • Er is een goed functionerend netwerk met o.a. ziekenhuis, huisartsen en verloskundigen. We ondersteunen je om je naamsbekendheid in dit netwerk te geven. We geven je de ruimte en tijd om het netwerk uit te breiden.
  • We geven een goede primaire verloning. Je krijgt een vast maandsalaris op basis van een schaal en treden.
  • We geven tevens royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskosten, een jaarlijks scholingsbudget, we betalen de kosten Keurmerk en de bijdrage pensioenpremie.
  • We staan open voor zzp-dienstverband.
  • We hebben een team waar iedereen in een bepaald vakgebied gespecialiseerd is. Dus collectief veel kennis en kunde aanwezig waar je gebruik van kan maken.
  • De praktijk is aangesloten bij het wijksamenwerkingsverband Samen Gezond Bodegraven. Hierdoor zijn er korte lijnen met allerhande betrokkenen in de gezondheidszorg en het sociaal domein en kom je elkaar jaarlijks ook informeel tegen op de zorgborrel.
  • Onze praktijk is aangesloten bij Fysionair. Er is samenwerking en kennisuitwisseling binnen de Fysionair praktijken waar je als bekkenfysio van kunt profiteren.

Wat jouw toekomstige collega’s zeggen

“In onze praktijk werk je – zoals een ieder op zijn vakgebied – autonoom, maar dat betekent niet dat je op een eiland zit. Juist omdat we zo betrokken zijn bij elkaars werk, kun je op een prettige manier sparren, ideeën uitwisselen, misschien wel je zorgen delen of om raad vragen.” 

Patty en Iris (kinderfysiotherapeuten)

” Het werkt fijn dat er een mooi netwerk is met het Groene Hart Ziekenhuis, met een regelmatig overleg binnen de Bekken Expertise Werkgroep.” 

Gaike (bekkenfysiotherapeut)


Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag eens in gesprek om te kijken of deze functie bij je past?

Neem dan contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, of bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in