+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.

Fysiotherapeut, Osteopaat, regio Waddinxveen Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Voor een praktijk met passie in de gezondheidszorg zoeken we een nieuwe collega, of je nu net begint of al ervaring hebt. Het team bestaat uit verschillende therapeuten en ze werken samen om patiënten zo goed mogelijk te helpen. Ze bieden een fijne werksfeer, waarin ontwikkeling belangrijk is. Ook organiseren ze regelmatig teamactiviteiten. Je krijgt de kans om te groeien in je vak en je passie te volgen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een praktijk met vestigingen in Waddinxveen en Nieuwerkerk  zijn we op zoek naar een therapeut met passie. Of je nu startend bent of al wat verder in je carrière maakt hen niet zoveel uit. Ze zijn een team van 4 die bestaan uit een osteopaat, manueel therapeut en twee fysiotherapeuten.

De visie op klachten is gericht op ‘herstel belemmerende’ factoren op basis van anatomie, fysiologie en psychologie. Ze zijn een manueel gerichte praktijk en onze grote kracht zit hem in de anamneses en het nemen van de tijd. De locaties Nieuwerkerk en Zevenhuizen zijn tandartspraktijken waar veel hoofdpijn en kaakpatiënten komen. In Zevenhuizen wordt straks ook geopereerd en kun je als fysiotherapeut hierin helpen mensen te revalideren (met de juiste training vooraf). Als hier je passie ligt zijn wij een goed adres.  



“Werken bij van Vliet Therapie is geen werken maar hobbyen. Er is een fijne, ontspannen werksfeer waardoor er veel ruimte voor ontwikkeling is. Collega’s ondersteunen elkaar, waar nodig,  bij complexe casussen om iedereen zo goed en duidelijk mogelijk te helpen. Ook is er ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen. Verder is de werkomgeving fijn en is gezelligheid belangrijk.”  – Jordy



Wie zijn zij?

Als praktijk zien zij de collega’s als een lange termijn investering. Het is hun doen om het zo leuk te maken dat je nooit meer naar ander werk wil zoeken. Ze geloven niet in grote praktijken waarin iedereen zijn eigen gewricht heeft waarin hij specialiseert. Ze werken met het hele lichaam en proberen het plaatje in zijn geheel te bekijken.

Uiteraard als dat nodig is staan ze bij waar nodig en helpen ze elkaar met het behandelen van een patiënt die je uitdagend vindt. Daarnaast vinden ze de onderlinge samenwerken belangrijk en is het erg belangrijk dat je in het team past. Ze investeren in de teamdynamiek door leuke dingen met elkaar te doen. Zo wordt er meerdere keren per jaar activiteiten ondernomen die ze met z’n allen leuk vinden om te doen en daar heb jij als nieuw teamlid ook zeggenschap over. Wat ze allemaal doen zeggen we niet, anders zou je alleen daarvoor al hier willen werken.


“Waarom is het leuk om bij van Vliet therapie te werken?

Omdat :

1 Er is een hele fijne werksfeer.

2  Je wordt op alle mogelijke gebieden ondersteund en gemotiveerd en hebt veel mogelijkheden om je als fysiotherapeut te ontwikkelen ( cursussen e.d.)en daar zelf ook vorm aan te geven

3 Collega’s ondersteunen elkaar en denken mee bij complexe casussen wanneer je dat aangeeft en je dat nodig hebt

4 Fijne praktijk om te werken qua inrichting

5 Je werkt echt in een team waar gezelligheid en plezier belangrijk zijn.”  – Ed

Wat bieden ze?

  • Iedereen in het team is ZZP’er en krijgt een omzetpercentage van 60% en 2000,- opleidingsgeld naar keuze per jaar. Dit betekent dat je voor 40 uur werk rond de 5500,- bruto per maand verdient. (Pensioen wordt zelf betaald).
  • Ze zijn een diagnostisch sterke praktijk met een hoop kennis waarin je kunt groeien in je vak. En mocht je nog meer weten van bepaalde zaken dan zij, dan willen ze graag van je leren.
  • Het is hun taak om jouw passie te vinden in je werk en daarmee jou te helpen groeien.
  • Je hoeft niet aan te geven hoeveel je wil werken en wanneer, je doet dit zelfstandig en naar verantwoordelijkheidsgevoel naar je cliënten.
  • Telefoon van de zaak en alle benodigdheden om je werk te doen.
  • Er is een planner beschikbaar die werk uit handen kan nemen indien nodig.
Wat wordt er van je verwacht?

Passie voor je werk en dat teruggeven aan je cliënten en aan het team. Ze geloven dat passie de motor is tot groei van je werk. Hier horen ze graag van je tijdens een drankje of lunch bij hen op de praktijk. Je zult merken dat het werk hier anders gaat dan dat je gewend bent. Ze geloven in vrijheid naar de collega’s toe en dan groeit het vanzelf.



“Ik houd van een privé sfeer. We doen ook graag dingen samen. Belangrijk voor mij is dat je erbij wilt horen. Mijn doel voor jou als nieuwe therapeut is om het potentie eruit te halen. Daar wil ik in investeren als het gevoel wederzijds is.” – Davey



Ben je geïnteresseerd?


Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving waar je jouw vak kunt toepassen en ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag met je in gesprek!

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in