+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Fysiotherapie Vijverlaan zoekt algemeen fysiotherapeut Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysiotherapie Vijverlaan en Amazone

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Fysiotherapie Vijverlaan, een kleinschalige praktijk met twee locaties, zoekt een enthousiaste fysiotherapeut die ons team wil versterken. Met specialisaties als manuele therapie, kinder manuele therapie, en meer, bieden we een omgeving voor groei en ontwikkeling. Ons hechte team van 5 fysiotherapeuten en een secretaresse staat voor samenwerking en overleg. Een unieke kans voor startende fysiotherapeuten om door te groeien! Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Fysiotherapeut gezocht!

Fysiotherapie Vijverlaan is op zoek naar een enthousiaste medewerker. Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee locaties in Dordrecht (Dubbeldam en Stadspolders). We zoeken iemand die per 1 juli 2024 minimaal 2 dagen per week ons team wil komen versterken, met mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime. Ben je een (startende) fysiotherapeut die op zoek is naar doorgroeimogelijkheden dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en een secretaresse. De specialisaties die we in huis hebben zijn o.a. manuele therapie, kinder manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling en echografie. Onze twee locaties zijn voorzien van een oefenruimte met uitgebreide mogelijkheden.
Samenwerking en onderling overleg zijn belangrijk binnen ons team. We werken samen met verschillende disciplines, o.a. met huisartsen, kinderfysiotherapeuten, podotherapeuten en ergotherapeuten.

Wie ben jij?
Een enthousiaste en ambitieuze gediplomeerde fysiotherapeut met een pro actieve aanpak die zelfontwikkeling belangrijk vindt. Iemand die goed in een team functioneert maar ook zelfstandig kan werken.

Contact:
Mocht je na het lezen van de vacature interesse hebben gekregen of vragen hebben, reageer dan per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., graag met korte motivatie/toelichting en curriculum vitae. Er valt ook telefonisch contact op te nemen via 078-6163962.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in