+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Algemeen Fysiotherapeut, regio Oudenbosch Oudenbosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een fysiotherapeut voor ons team in het Oudenbosch Medisch Centrum. Je gaat aan de slag met behandelingen in de behandelkamer, aan huis en in de oefenzaal. Je kunt ook werken op andere locaties. Bij ons kun je blijven leren en groeien met een studiebudget en verschillende cursussen. We hebben een eigen app voor cliënten en bieden een uniek traineeship. Samenwerken is belangrijk, en we zorgen voor een goede werksfeer met veel collega's. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de locatie Oudenbosch, gelegen in het Oudenbosch Medisch Centrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemende fysiotherapeut om het team van FysioHolland te versterken voor 8 tot 40 uur per week. Naast het behandelen van cliënten in de behandelkamer of aan huis, kan je uiteraard gebruik maken van de ruime oefenzaal. In het Medisch Centrum zijn naast het priklab ook diverse huisartsen gevestigd en werken ze samen met een diëtiste, podo- en oefentherapeut. Wil je naast de vestiging in Oudenbosch ook op een andere FysioHolland (in de buurt)locatie werken, dan is dat ook mogelijk.


Wat kun je verwachten als algemeen fysiotherapeut

● Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Zij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.

● Bij FysioHolland stimuleren ze leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen ze alleen maar toe. Bij hen krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren ze met een studiebudget en een eigen FysioHolland Academy van waaruit ze bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en ze ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.

● Ze hebben een eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen ze de cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. Ze zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. Ze zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.

● Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Ze geloven dat je samen verder komt.

● Startende fysiotherapeut? Dan heb je de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen de organisatie. Dit doen ze o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee doorloop je gedurende twee jaar een mooi programma bestaande uit verschillende workshops en trainingen.


Werken in Oudenbosch

Het team bestaat uit 3 fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialisatie en aandachtsgebied. Daarnaast zijn er 3 administratief medewerksters die de telefonie en e mail beantwoording voor de gehele regio vanuit hier verwerken. Daarnaast hebben ze goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis en klinieken. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die ze samen opzetten. Door zo veel mogelijk interdisciplinair samen te werken, richten ze zich op het behandelen van het fysieke, mentale en het voedingsaspect.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland


Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

● Die 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut heb jij afgerond, met een diploma als bewijs

● Je herkent je in de volgende kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.

● Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!

● Verder ben je oprecht geïnteresseerd en heb je ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en biedt indien nodig ook een luisterend oor.

● Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.


Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.


Ben je geïnteresseerd?


Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving waar je jouw vak kunt toepassen en ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag met je in gesprek!

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in