+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Algemene Fysiotherapeut (i.o.), regio Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in een fysiotherapiepraktijk waar je kunt groeien? Fitmed Fysiotherapie in Den Haag is op zoek naar een nieuwe collega. Ze helpen mensen met verschillende soorten klachten, van sportblessures tot langdurige gezondheidsproblemen. In het team is er veel aandacht voor samenwerken en het betrekken van patiënten bij hun herstel. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld door extra scholing. Ook kun je groeien in je functie. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en een leuke baan binnen een particuliere praktijk? 

Fitmed Fysiotherapie is een eerstelijns praktijk in Den Haag waar in teamverband wordt gewerkt. De patiëntenpopulatie is heel divers. Ze bedienen zowel de klachten ontstaan vanuit sport of werk, maar ook de chronische klachten zoals revalidatie bij MS of na een CVA, klachten door artrose, COPD, oncologie en andere chronische zorgtrajecten.

Ze zijn een jonge praktijk met een team van 3 therapeuten en hebben de ambitie om te groeien, daardoor krijg jij ook de kans om te groeien in je functie.

Binnen de praktijk beschikken ze over een ruime oefenzaal en 4 behandelkamers. Er worden onder andere echografie en shockwave als extra diensten aangeboden.


Het team:

De visie is gericht op een actieve benadering van het herstel. Patiënten worden zelf betrokken in hun eigen herstelproces. Elke patiënt is uniek, en samen met hen vormen zij een behandelplan dat is afgestemd op hun persoonlijke gezondheidsdoelen. In een wereld waar gezondheidsbehoeften zich snel evolueren, werken ze nauw samen met onze zorgpartners om continu voorop te blijven lopen met innovatieve benaderingen, waarbij kwaliteit en doelmatigheid van de diensten steeds voorop staan.


Functieomschrijving

Ze zijn binnen het hechte team op korte termijn op zoek naar een fysiotherapeut met een brede interesse in het vakgebied. Je voelt je thuis in zowel de behandelkamer als de oefenzaal. Binnen deze baan bestaat er een ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zowel binnen de praktijk zelf als daarbuiten middels scholing. 

Wil jij je specialiseren tot bijvoorbeeld een manueel therapeut? Dan gaan ze graag hierover met je in gesprek. Ben je bijna afgestudeerd als Algemeen therapeut? Ook dan maken ze graag kennis met je.


Functie eisen:

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent bereid je in te zetten voor de praktijk en bij te dragen aan de ontwikkeling en zorgverbetering binnen de praktijk
Wat bieden ze?

  • Bij aanvang +/- 16 uur per week. Uitbreiding tot 36 uur per week is mogelijk.
  • Arbeidsvoorwaarden marktconform met een leuk startsalaris.
  • Vergoeding van de jaarlijkse benodigde registraties
Interesse?

Neem snel contact op voor een kennismaking!

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen om te kijken of de praktijk past bij jou.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in